3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Vali Akyel'den muhtarlara ziyaret

Tokat Valisi Dr. Recai Akyel, muhtarların görev ve sorumluluğunun ağır olduğunu ifade ederek, "Yerine getirmekte zorlanabilir, yorulabilirsiniz ama çok şeref dolu bir meslek muhtarlık" dedi. 

Çekenli İş Merkezi'nde bulunan Tokat Mahalle Muhtarlar Derneği'ni ziyaret eden Vali Akyel, iş merkezindeki esnafla tokalaştı ve sorunlarını dinledi. Ziyarette Tokat Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Mustafa Gökrem, sorunları ile birebir ilgilendiği için Vali Akyel'e teşekkür etti. 

Vali Akyel, muhtarların devlet memuru olmalarının yanında demokrasinin gereği olarak vatandaşlar tarafından seçildiğini hatırlatarak, "Vatandaşlar tarafından seçilmeniz mahalle ve köyde sevilen sayılan bir insan olduğunuzu göstermekte. Devlet memuru olmanız da devleti temsil eden hükümlülükleriniz olduğunu göstermekte. Bundan dolayı göreviniz ve sorumluluğunuz ağır. Yerine getirmekte zorlanabilir, yorulabilirsiniz ama çok şeref dolu bir meslek muhtarlık. Bunun ayrı bir değeri, gururu var. Devlet, hükümet ve vilayet nezrinde her zaman hatırınız var" diye konuştu. 

Vali Akyel, Mahalle Muhtarları Derneği'nin ardından köy ve beldelerdeki Mahalle Muhtarları Derneği, Sakatlar Derneği, Muharip Gaziler Derneği, Yeşilay Derneği ve Tokat İlim Sanat Araştırma Vakfı'nı ziyaret etti.
iha
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2007 Salı 18:45:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?