6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Vali Akyel'den Tokatspor'a destek

Fortis Türkiye Kupası D Grubu'nda Fenerbahçe ile Eskişehirspor'u evinde konuk edecek olan Tokatspor'a Vali Dr. Recai Akyel bilet alarak ilk desteği verdi.


TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Tokatspor, 40 yıllık tarihinde ilk defa Fenerbahçe ile karşılaşacak. Tokatspor Yönetimi ise günler öncesinden bu fırsatı değerlendirmek için çalışmalara başladı. Yönetim tarafından alınan karara göre, Fenerbahçe ve Eskişehirspor maçına tek bilet uygulaması yapıldı. Açık tribün iki maç için 100 YTL kapalı ise 200 YTL olarak belirlendi. Tokatspor Kulübü Başkan Yardımcısı Bekir Atılgan ve yönetim kurulu üyeleri Vali Akyel'i makamında ziyaret ederek ilk bilet satışınıgerçekleştirdi.

Atılgan, bilet satışında siftahın Vali Akyel'den olduğunu belirterek, "Herkesin bu maça biletli girmesi doğrultusunda sayın valimizin direktifleri ve 40 yılda bir sloganımızla bilet satmaya geldik" dedi.


Oğlu Emir ve kendisi için 2 adet bilet alan Vali Dr. Recai Akyel ise herkesi Tokatspor'a destek olmaya davet etti. Sporun sivil inisiyatif ve halktan güç alması gerektiğini ifade eden Vali Akyel, "Tokatlı hemşehrilerimizin takımlarını manevi olarak destekledikleri kadar maddi olarak da desteklemelerini istiyoruz. Eskişehirspor ve Fenerbahçe takımlarını ilimizde misafir edeceğiz. İnşallah spor adına güzel karşılaşmalar olur" dedi.


Tokatspor Yönetimi Vali Akyel'i ziyaretlerinin ardından İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın'ı makamında ziyaret etti. İl Emniyet Müdür Aydın da oğlu ve koruması için Tokatspor'a destek anlamında bilet alarak, "Bu kampanyanın hayırlı olmasını diliyorum. Bir kişi için 100 YTL'ye bilet almak hiçbir şey ama bu rakamlar üst üste toplandıktan sonra ortaya çıkacak rakam önemli olacak. Böyle bir takım oluşturmak için ciddi kaynaklara ihtiyaç var. Tokatspor taraftarını bilet alarak takımlarına sahip çıkmaya davet
ediyorum. Tüm emniyet mensubu arkadaşlarımızda görevli olanlar dışında Fenerbahçe maçını izlemek istiyorlarsa bilet alarak sahaya girecek" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 16:21:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?