6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Vali Akyel'den ziyaret

Valisi Dr. Recai Akyel, ilimizde faaliyet gösteren banka ziyaretlerinin ardından iş yeri açılışında bulunarak il esnaflarımızı ziyaret etti.

Tokat'ta göreve başladığı günden bu yana zaman buldukça esnafları ziyaret eden Vali Akyel Kuaför Adil Yıldırım tarafından yapılan Jön Erkek Kuaför Salonun açılışını yaptı. Açılış kurdelesini kesmeden önce kısa bir konuşma yapan Vali Dr. Recai Akyel,“Tarafıma gönderdiğiniz açılış davetiyesinde resimlerinden de gördüm, çok güzel ve nezih bir kuaför salonu olmuş, hepinize ailelerinizle birlikte yeni iş yerinizin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, memleketimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum’’ dedi. Vali Dr. Recai Akyel, yaptığı açılış konuşmanın ardından Jön Erkek Kuaför Salonun açılış kurdelesini keserek ve iş yeri sahibi Adil Yıldırım dan kuaför salonu ile ilgili bilgiler aldı, Tokat Valisi Dr. Recai Akyel yapmış olduğu açılışın ardından Hükümet Konağının çevresinde bulunan esnaflarımızı da ziyaret ederek işleri ile ilgili kendilerin bilgiler alarak ziyaretlerine bu gün olduğu gibi her zaman devam edeceğini söyledi.

.
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2008 Cumartesi 15:58:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
zafer yeter IP: 212.156.172.xxx Tarih : 5.04.2008 22:03:24

sayın tokat valim ben 11 yıldır istanbuldayım ve memleketime ğeri dönmek istiyorum bana yardıcı olurmusunuz artık buralarda hayat çok zor eyerki bana yardımcı olursanız tokata ğeri dönmek istiyorum ama benim madi olarak ğücüm yetmiyor lütfen cevep bekliyorum