7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Vali Akyel'in 2008 projeleri

Vali Dr. Recai Akyel, 'Tokat Üretiyor' başlığı altında bir projeye 2008 yılında imza atacaklarını söyledi

Tokat İl Genel Meclisi Üyeleri yeni yılın dönem başı toplantısı öncesinde Vali Akyel'i makamında ziyaret etti. İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Elibol, ve meclis üyelerinin katıldığı ziyaret programında Vali Akyel, 2008 yılındaki projelerini dile getirdi. İl Genel Meclisi'nin kentin kalkınmasında ve gelişmesinde büyük rolü olduğunu kaydeden Vali Akyel, bu anlamda kentte il genel meclisi üyeleri ile birlikte yürütecekleri projeler olduğunu ifade ederek, "Bu projelerden birisi İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan 'trafik güvenliği' konusunda projemiz olacak. Diğer projemizde 'Tokat Üretiyor' şeklinde bir projeye imza atacağız. 2008 yılı boyunca ilçelerimizi, köylerimiz ve beldelerimiz dolaşacağız. Köylü vatandaşlarımız, çiftçimiz, sanayicimiz herkesle bu konuyu işleyeceğiz. Şimdiden İl Genel Meclisimizin bu projeye desteklerini bekliyorum" dedi. 

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Elibol ise stratejik plandaki hedeflerinin bir çoğunu yakalayarak ötesine geçtiklerini kaydetti. Elibol, üretime yönelik çalışmalar yaptıklarını ve bu anlamda 4 yılda yaklaşık 20 milyon YTL'lik bir meblağı tarımsal alt yapıya yönelik projelerin devam ettiğini sözlerine ekledi. 

Yapılan konuşmaların ardından Vali Akyel, meclis üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Atatürk Anıtı’na çelenk sunan İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Elibol ve üyeler, daha sonra yeni yılın ilk meclis toplantısını yaptı.

iha
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2008 Çarşamba 17:48:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet demir IP: 78.163.151.xxx Tarih : 3.01.2008 23:12:23

İl genel meclisi başkanına ve üyelerine teşekkür ederim başarılarının devamını dilerim Tokat'ın sizlere ihtiyacı var.