7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Vali Akyel'in dernek ziyaretleri

Tokat Valisi Dr. Recai Akyel, ziyaretlerde bulunmak üzere hafta sonu Ankara'daydı.

Akyel, Ankara da kısa bir süre önce açılışı yapılan Tokatlılar Birliği Derneği’ni ziyaret etti, ardından Erzurumlular İktisadi Sosyal Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı Genel Merkezini, Kırşehirliler Federasyonunu ve bir dönem kaymakamlık yaptığı Mardin Kızıltepe ilçesinin Ankara'daki Kızıltepe ve Çevresi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Dernek yöneticileri ile yaptığı konuşmasında Vali Akyel, "Bu dernekler sayesinde vatandaşlarımız çeşitli etkinliklerle bir araya gelmektedirler birbirleriyle her zaman irtibat halinde olmaktalar" dedi.

Amacının göreve başladığı günden bu güne kadar, Tokat'ı daha zengin, daha güvenli, daha mutlu, daha başarılı, daha bayındır bir hale getirmek olduğunu belirten Vali Akyel, "Dünyanın neresinde bir Tokat’lı yaşıyorsa onun sorunlarıyla ilgilenmeyi kendimize bir görev sayarak, sorununu kendi sorunumuz gibi görüyoruz. Fırsat buldukça sivil toplum örgütlerini ziyaret ediyor, onlarla görüşmeler yapıyoruz. Yaptıkları çalışmaları takip ediyor destekler veriyoruz. Onları yaptıkları çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum’’ dedi.

Tokat Valiliği
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2008 Salı 12:00:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
atılgan IP: 88.232.222.xxx Tarih : 22.04.2008 12:47:28

sn valım cogu esnafın cayını ıctınız bızde beklerız cay ıcmeye emnıyet mud arkası atılgan oto