3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Vali Gürbüz görevinin başında

Tokat Valisi Erdoğan Gürbüz, geçirmiş olduğu trafik kazası sonrası görevine başladı. 

Tokat'ın Reşadiye İlçesi'nde 6 Şubat 2007 tarihinde meydana gelen kazada 5 kişi hayatını kaybederken, 32 kişi de yaralanmıştı. Olay yerinde incelemelerde bulunduktan sonra şehre dönmek üzere İl Jandarma Komutanlığı'na ait ciple yola çıkan Vali Erdoğan Gürbüz, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Mustafa Önsel, koruma polisi Gani Şahin ve araç sürücüsü er kaza geçirmişti. 

Kaza sonrası yaklaşık 5 gün konakta istirahat eden Vali Gürbüz, tekrar görevine başladı. 5 kişinin hayatını kaybettiği üzücü kazada yaralıları hastanelerde ziyaret ettikten sonra şehre dönerken kaza yaptıklarını belirten Vali Gürbüz, "Gece yarısı şehre dönerken Gökdere Karakolu'na varmadan gizli buzlanma nedeniyle yavaş gitmemize rağmen aracımız kontrolden çıktı. Araç önce şarampolde bulunan kanala düştü, sonra ağaçlara çarptı. İl Emniyet Müdürümüz İhsan Ünal, arkadan bizi takip ediyordu. Kaza sonrası bizi alarak hastaneye götürdü. Çok şükür kaza sonrası benim sadece kolumda ve sırtımda incelme ve ezikler var. İl Jandarma Komutanımız Kurmay Albay Mustafa Önsel'in boynunda sakatlanma var. Koruma polis memuru Gani Şahin'in kazada camın patlaması sonucu yüzünde kesikler meydana geldi. Araç şoförü askerde herhangi bir şey yok. Birkaç günlük istirahatın arından tekrar görevimizin başındayız" dedi. 

Vali Gürbüz, Reşadiye yolunda sık sık kazaların meydana geldiğinin hatırlatılması üzerine, "Reşadiye yolu konusunda Karayolları Bölge Müdürlüğü ile temasta bulunduk. İncelemeler yapılıyor. Bu neticede bir proje meselesi" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2007 Salı 14:23:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?