3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Vali Gürbüz'e, veda yemeği

Tokat Valisi Erdoğan Gürbüz'e, İl Emniyet Müdürü İhsan Ünal veda yemeği verdi. 

Polis lokalinde verilen veda yemeğine Vali Erdoğan Gürbüz, Tokat Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kaya, Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Mustafa Önsel, 48. Piyade Er Eğitim Alay Komutanı Kurmay Albay Nigail Guzey, Kurmay Başkanı Kurmay Yarbay Murat Koç, Vali Yardımcıları, İl Emniyet Müdürü İhsan Ünal ve polis teşkilatı çalışanları eşleriyle birlikte katıldı. 

Yemekte konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Ünal, Vali Gürbüz'ün Tokat'ta huzuru ve asayişi sağlamada kendilerine ışık tuttuğunu ifade ederek, "Sizlere tekrar teşekkür ediyorum. Gerçekten zatınızın bilgisinden son derece faydalandık. Hiçbir arkadaşımın burnu kanamadı. Burnu kanamadı derken, görev yapmayıp yan gelip yatmadık. Lugatımıza geçen asayiş berkemal sözünü tekrarlamadık" dedi. 

Vali Gürbüz ise konuşmasında emniyet ve jandarmanın kentte huzuru sağlamada büyük başarı gösterdiğini söyledi. Vali Gürbüz, önceki yıllarda kentin örgütlerin odaklandığı merkez olduğunu ifade ederek, "Tokat'ta bu nedenle 2000 yıllarına kadar birçok olay oldu. 8 muhtarımız, 1 belde belediye başkanımız şehit olmuştu. Jandarma Bölge Komutanlığı kurulduktan sonra huzur içinde vatandaşlarımız işleriyle meşgul oluyor. 24 saat görevi başında olan güvenlik güçlerimiz vatandaşımızın güvenliği için her şartta görev yapıyor. Onların sayesinde bizler burada huzur ve güven içerisindeyiz" diye konuştu. 

Vali Gürbüz, 16 aylık süre içerisinde halkla bütünleşerek büyük hizmetler yaptıklarını sözlerine ekledi. Yapılan konuşmaların ardından İl Emniyet Müdürü İhsan Ünal, Vali Gürbüz'e günün anısına plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti.
iha
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2007 Çarşamba 19:06:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?