6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Vali Yılmaz halkla iç içe

VALİ YILMAZ HALKLA İÇ İÇE

Tokat Valisi Şerif Yılmaz, her fırsatta vatandaşla bir araya gelmeye gayret gösterdiğini belirterek, "İnsanlarımızla çarşı pazarda görüşmemiz, bizle sohbet etmesi insanlarımızı mutlu ediyor" dedi.

Vali Şerif Yılmaz, Tokat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Özdilek ile cemiyeti üyelerini ziyaret etti. Ziyarette basın mensupları ile karşılıklı olarak değerlendirmelerde bulunan Vali Yılmaz, gazetecilerin halkın aydınlanması anlamında önemli bir görev üstlendiğini söyledi. Kırsal ve toplu kalkınma ile ilgili yapılması gerekenleri sıralayan Vali Yılmaz, toplumun da bu işin içerisinde katılması gerektiğini ifade ederek, "Bu manada yerelde çalışan arkadaşlarımızın bu bilinçle hareket ettiklerini düşünüyorum. Çünkü Tokat'ta yaşayan insanlar olarak burada bir vatandaş olarak sorumluluğumuz olduğunu düşünüyorum. O nedenle yapılan eleştiriler olması gerektiğini, yanlışlar varsa bunların düzeltilmesi ile ilgili herkesin katkı vermesini, yapılacak işlerle ilgili herkesin düşüncesi olabilir. Böylelikle toplumsal katılımı sağlayıp Tokat hak ettiği yeri alır" dedi.

Vali Yılmaz, her fırsatta vatandaşla bir araya gelmeye gayret gösterdiğini belirterek, "İnsanlarımızla çarşı pazarda görüşmemiz, bizle sohbet etmesi insanlarımızı mutlu ediyor. Mutlu olduklarını karşınızdaki insanın gözünden hissediyorsunuz. Bunu kendimizden de fedakarlık ederek yaşatmamız lazım. İnsanların manevi olarak yalnız olmadığını devletinin kendisinin arkasında olduğunu sahip çıkabileceğini hissediyor. Bu anlamda elimizden geldiği ölçüde vatandaşımızla bir araya gelmeye gayret gösteriyoruz" diye konuştu.

Tokat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Özdilek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şehrin gelişmesi, turizm anlamında katkı sağlanması açısından harekete geçirilmesi gereken dinamiklerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

VALİ YILMAZ HALKLA İÇ İÇE
İHA
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2011 Pazartesi 16:21:02
Güncelleme :8 Şubat 2011 Salı 18:33:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?