6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Vali yolculara domates dağıttı

Tokat'ta, “Kazova-Kelkit Domates Festivali” tanıtımı kapsamında yolculara domates dağıtımı yapıldı.

Tokat Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde yapılan domates dağıtımı törenine Vali Dr. Recai Akyel, İl Tarım Müdürü Ünal Koçak, Yaş Sebze ve Meyve Yetiştiricileri Birliği Başkanı Gürsel Somuncu, birlik başkanları ve Tarım İl Müdürlüğü personeli katıldı.

Vali Akyel, terminalde çeşitli illerine giden vatandaşlara Tokat domatesinin tanıtılması amacıyla ambalajlı kutularla domates dağıttı.

Tokat domatesinin tanıtımı için yoğun gayret gösterdiklerini belirten Vali Akyel, "Tokat domatesi kıvamı yerinde ve bana göre, Türkiye'nin en güzel domatesidir. Kazova-Kelkit Domates Festivali tanıtımı çerçevesinde düzenlemiş olduğumuz bu dağıtım töreni ile buradan ülkemizin çeşitli illerine giden vatandaşlarımıza bu domatesi dağıttık ve onlardan da gittikleri yerlerde bu domatesleri tanıtmalarını rica ediyoruz. Hepinizin bildiği gibi yarın altıncısını düzenleyecek olduğumuz Kazova-Kelkit Domates Festivali başlıyor. Çeşitli etkinliklerle yürütecek olduğumuz festivalimize tüm halkımızı davet ediyorum'' dedi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2008 Perşembe 17:31:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?