3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Veliler validen servis istedi

Tokat'ta, çocuklarının taşımalı eğitim sistemi ile okula götürülmesini isteyen öğrenci velileri, valilik önünde tepkilerini dile getirdi.

Tokat Merkez Çetinbirmek İlköğretim Okulu'nda geçen yıla kadar devam eden taşımalı eğitim sisteminin bu yıl da uygulanmasını isteyen öğrenci velileri, valilik önünde toplandı. Bu sırada bir programa katılmak üzere valilikten çıkan Vali Dr. Recai Akyel'e, öğrenci velileri sorunlarını aktardı. Öğrencilerin anneleri, Vali Akyel'e evlerinin okula uzak olduğu ifade ederek, "Evlerimiz şehirlerarası yolun karşısında, çocuklarımızın can güvenliği yok. Servis verilmesini istiyoruz" şeklinde isteklerini dile getirdi.

Vali Akyel ise imkanlar dahilinde yardımcı olacaklarını ifade ederek, Milli Eğitim Müdürü Ömer Albayrak'a öğrenci velilerin şikayetini dinlemesi için talimat verdi. İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Albayrak da öğrenci velileri ile yaptığı görüşme sonrasında basın mensuplarına, öğrencilerin evlerinin okula yakın olduğunu iddia ederek, "1-2-3-4. sınıf öğrencilerini taşımıyoruz. Okula öğrencilerin evi 500 metre. Sorun öğrencilerin şehirlerarası yoldan karşıya geçememesi" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2007 Çarşamba 15:40:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?