6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Vergi Haftası kutlamaları

Tokat'ta, 25 Şubat-2 Mart 2008 tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikler devam ediyor. Defterdar Necmettin Heper, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Orhan Sarıtaşlı'yı makamında ziyaret etti.

Heper, kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilinci oluşturulması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının artırılması gayesiyle bugünü kutladıklarını ve etkinlikler düzenlendiğini kaydetti. Başkan Sarıtaşlı ise alınan vergiler sayesinde birçok hizmetin verilebildiğine dikkat çekerek günün önemine değindi.

Turhal ilçesinde ise Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, AK Parti İlçe Başkanı İzzet Bozduman ile birlikte Vergi Dairesi Müdürü Halis Ünlü'yü makamında ziyaret etti. Başkan Gözen, Türkiye'nin vergi kazancının bol olması, esnafa bol kazançlı ve bereketli günler geçirmesini temennilerinde bulunarak vergi haftasının hayırlara vesile olmasını diledi.

Başkan Gözen, ziyarette ayrıca TSK'nin yürüttüğü operasyona değinerek, "Ordumuz inşallah bu operasyonlardan zaferle ayrılacaktır. Dualarımız hep onlarla. Bu operasyonlarda şehit düşen vatan evlatlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve yüce Türk milletine sabır ve başsağlığı diliyorum" dedi.

Turhal Vergi Dairesi Müdürü Halis Ünlü ise Başkan Gözen'e nazik ziyaret ve temennilerinden dolayı teşekkür ederek, vatandaşları vergi konusunda daha duyarlı olmaya davet etti.

iha
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2008 Salı 16:34:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?