7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Voleybolun kalbi Tokat'ta atacak

Voleybol Genç Erkekler Şampiyonası Tokat'ta yapılacak.

Tokat'ta 28 Mayıs-1 Haziran 2008 tarihleri arasında yapılacak olan Voleybol Genç Erkekler Şampiyonası'na 8 takım katılacak. Tokat Belediyesinde yapılan basın toplantısında konu ile ilgili bilgi veren İl Gençlik ve Spor Müdürü Vejdi Ayça, Türkiye'nin en gözde takımları bu şampiyonaya katılacağını ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Voleybol Yönetim Kurulu Üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Bandırmalı ise Gençler Türkiye Şampiyonası finallerinin Türkiye liglerinden sonra en büyük
organizasyon olduğuna dikkat çekti.

Tesis ve diğer olanakları ile gelişen ve büyüyen Tokat'ta böyle bir organizasyona dahil olmaktan sevinç duyduklarını belirten Bandırmalı, "Finalleri Tokatımıza yakışır bir şekilde bitireceğiz. Tüm halkımızın salona bu güzel maçları izlemeye bekliyoruz. İlk defa bu organizasyon bir Anadolu şehrine verilmiştir. Bu güzelliğin seyircilerimizin katılımı ile de daha da güzelleşmesini bekliyoruz" diye konuştu.

Tokat'ın voleybol geçmişi ve sevgisinin bu organizasyonun buraya alınmasında en büyük etken olduğunu belirten Voleybol Merkez Hakem Komitesi Başkanı Aydın Öztürk ise şöyle konuştu: "Birinci lig finalleri haricinde en büyük organizasyon bu. Birinci ligde oynayan takımların hem alt yapıları hem kendi bünyeleri içinde bulundurdukları sporcular artı genç ve yıldız milli takımın tüm oyuncuları da burada boy gösterecek."

Voleybol Genç Erkekler Şampiyonası'na Fenerbahçe, Beşiktaş, Arkas, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Tofaş, Samsun DSİ, Adana DSİ ve Çankaya Belediyesi takımları katılacak.

.
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2008 Pazartesi 17:41:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?