3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Yangın söndürme fiyaskosu

Tokat'ta,dün akşam saatlerinde çıkan yangında 2 katlı ahşap bina kullanılamaz hale geldi. 

Edinilen bilgiye göre, Karşıyaka Semti Kaşıkcıbağları'nda çıkan yangın, bir anda büyüyerek tüm binayı sardı. Emekli öğretmen Nimet Güney ve eşi yangından kurtulmayı başardı. Yangına, Tokat Belediyesi itfaiye ekipleri tüm araç ve gereçleriyle müdahale etti. 2. katta elektrik kontağından çıktığı sanılan yangında, mahalle sakinleri korku dolu anlar yaşadı. Bahçe içerisindeki ahşap evin yanında başka ev bulunmaması yangına müdahalede itfaiye erlerinin işini kolaylaştırdı. Ancak itfaiye araçlarında su bitmesi sonucu takviye gelene kadar alevler kontrolden çıkarak tüm binayı sardı. Yoğun kar yağışı altında devam eden çalışmalarda itfaiye erleri zor anlar yaşadı. Yaklaşık bir saat süren çalışma sonunda yangın kontrol altına alınabildi. 

Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çetin, yangının kendilerine geç bildirilmesine rağmen şehre uzak olan yangın bölgesine kısa sürede ulaşarak müdahale yapıldığını söyledi. Çetin, can kaybının olmamasına sevindiklerini ifade etti.
iha
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2007 Çarşamba 10:02:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ibrahim IP: 83.24.220.xxx Tarih : 31.01.2007 11:56:08
Sayın Başkan Yardımcısı, Habere göre itfaiyenin suyu bitmiş, bu nasıl oluyor? Birde nerdeyse kendinizle gurur duyacaksınız. Sorumluluk ve ciddiyete davet ediyorum.