30
Nisan
2024
Salı
TOKAT

Yaşama tutunamadı!

Tokat'ın Erbaa ilçesinde sahip çıktığı karısının yeğeni tarafından başından vurulan orman muhafaza memuru Umut Uz, hayatını kaybetti.

Erbaa Orman İşletme Müdürlüğü'nde orman muhafaza memuru olarak çalışan Umut Uz (32) ile 2 çocuk annesi eşi Tuğba Uz (30), cuma günü sabah saatlerinde yatak odasında uyurken başlarından vurulmuştu. Olayda 8 aylık hamile kadın karnındaki bebeği ile birlikte hayatını kaybederken, kocası ağır yaralı olarak Tokat Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde tedavi altına alınmıştı.

Pazar akşamı saat 21.00 sıralarında kalbi duran Uz, 2 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.  Ağabey Ali İhsan Uz, kardeşinin organlarını bağışlamak için izin verdiklerini ama kalbi durduğu için bunun gerçekleşemediğini doktorların kendisine söylediğini kaydetti.

Uz, "Organ bağışında bulunacağımızı söyledik, bu şekilde olmayacağını söyledi doktorlar. Biz baştan beri organ bağışına razı idik, babamda razı idi. Kendisi de organ bağışı için imzalamıştı, bana da söylemişti. Olmadı" diye konuştu.
Tokat Devlet Hastanesi'nde ise Umut Uz'a meslektaşları son görevini yerine getirdi. Uz'un cenazesi, okunan duaların ardından helallik alınarak Erbaa Belediyesi'ne ait cenaze aracı ile Osmaniye'ye gönderildi.

Umut Uz'un, olayla ilgili tutuklanan lise öğrencisi 15 yaşındaki V.S'yi eğitimini daha iyi şartlarda sürdürmesi için 1,5 yıl önce yanlarına aldığı öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2012 Pazartesi 12:51:05
Güncelleme :12 Mart 2012 Pazartesi 12:53:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?