6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Yaşlı kadına tecavüz girişimi

TOKAT’ta 73 yaşındaki E.E.’nin evine gece giren bir kişi, elini ve ağzını bağlayarak tecavüze kalkıştı. Olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı.

Çay Mahallesindeki evinde yalnız yaşayan E.E.’in evine iddiaya göre gece saat 04.00 sıralarında pencereden giren bir kişi, yaşlı kadını döverek elini ve ağzını bağladı. Saldırı sırasında kadının bayılması üzerine paniklediği tahmin edilen saldırgan, ipleri keserek, girdiği pencereden kaçtı.

Daha sonra kendine gelen E.E., telefonla aynı mahalledeki akrabalarını arayarak durumu bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede yaptıkları araştırmada 24 yaşındaki O.B. adlı şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

Olayın şokunu üzerinden atamayan yaşlı kadın, “Gece geç uyuyabildim. Bir ara uyandım, pencerenin önünde bir karaltı gördüm. Ağaç gölgesi olduğunu düşündüm, elimi uzattım bacağı olduğunu anladım. Hiç konuşmadı, ensemden tuttu ve başıma vurdu. Daha sonrasını hatırlamıyorum. Ellerimi çözmüş” dedi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2008 Çarşamba 17:40:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?