3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Yeniden Sarıtaşlı

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanlığı seçiminde 2. dönem için aday olan Orhan Sarıtaşlı, güven tazeledi.

12 ayrı meslek komitesinden bin 273 seçmenden 944’ü oy kullanarak 29 kişilik meclis üyesini geçen hafta yapılan seçimlerde belirlemişti. Meclis üyeliği ve meslek komitesi seçiminden sonra TTSO Yönetim Kurulu Başkanlığı, Disiplin Kurulu ve Genel Kurul Delege seçimleri yapıldı.

TSO Yönetim Kurulu Başkanlığı seçiminde iki aday yarıştı. 2. dönem için mevcut başkan Orhan Sarıtaşlı ve Osman Destebaşı seçim heyecanı yaşadı. 28 meclis üyesinin oy kullandığı seçimde sandıktan Orhan Sarıtaşlı 16 oy alarak 2. dönem için tekrar başkanlık koltuğuna oturdu.

Seçim sonrası tebrikleri kabul eden TTSO Başkanı Orhan Sarıtaşlı, "Bu seçimin en önemli kahramanları sizlersiniz, ben sizlerle yola çıktım. Sizlerle birlikte başardık bu işi hepinize teşekkür ediyorum. Allah nasip ederse birlikte memleketimize iyi hizmetler getireceğiz inşallah" dedi.

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurul Asil Üyelerinin isimleri şu şekilde:
"Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Sarıtaşlı, Yönetim Kurulu Asil Üyeleri Ramazan Çakmak, İsa Gürüf, Seçkin Urgancı, Ahmet Tunç, Mustafa Akıntaş ve Sabri Dökülen."
Seçim sonuçları 8 Mart 2005 tarihinde mesai bitiminde netlik kazanacak.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2005 Pazartesi 13:39:35
Güncelleme :7 Mart 2005 Pazartesi 13:41:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?