3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

'Yenilgi herşeyin sonu değil'

Tokatspor Kulübü Basın Sözcüsü Kadir Dicle, Tokatspor'un ligde ikinci mağlubiyetini aldığını belirterek, "Burada yenmek de yenilmek de var. Önemli olan yenilgiden sonuç çıkartabilmek" dedi.

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Tokatspor, Keçiörengücü deplasmanından evine puansız dönmenin üzüntüsünü yaşıyor. Keçiörengücü'nün 2-0 üstünlüğü ile sona eren maçla ilgili olarak basın açıklaması yapan Basın Sözcüsü Kadir Dicle, hakem, kötü saha, baskı ve buna benzer olumsuzlukların yaşanmadığını ifade ederek mazeretlerin arkasına sığınmayacaklarını söyledi.

Keçiörengücü'nün güzel oyun sergilediğini kaydeden Dicle, Tokatspor'un ligde ikinci yenilgisini aldığını belirterek, "Her şeyin sonu değil. Burada yenmek de yenilmek de var. Önemli olan yenilgiden sonuçları çıkartabilmek. Yenilginin sonuçlarını masaya yatırıp geleceğe bakabilmek bizim açımızdan daha önemlidir. Bu anlamda yenilgilerin bazen hayırlı sonuçlar getireceği kanaatini taşıyor, önümüze bakmanın daha doğru olacağını, bu olaylarla Tokatsporumuz'un yolunda yürümesine engel olmamamız gerektiğini düşünüyoruz. Zira Tokatspor bugün her şeye rağmen 3.'dür. Bugün itibarıyla ligler bitmiş olsa Tokatspor 2. Lig'de. Bazen birtakım sıkıntılar ve motivasyon eksikliği nedeni ile istenilen sonuç gelmeyebiliyor. Bizim endişemiz sentetik çim saha olmasıydı. Bu maçın zor olacağı bilincindeydik. 'Olmadı, olmadı' diye de karanlık tablo çizmenin Tokatspor'a haksızlık olacağını düşünüyorum. Önümüze bakıp konuk takımımız Demir Çelik Divriğispor'u burada güzel bir futbolla yenerek yolumuza devam etme düşüncesindeyiz" diye konuştu.

Dicle, taraftarın isteği ile yönetimin uygulamaya koyduğu farklı bilet uygulamasının eleştiriler ve bazı olumsuzluklar nedeniyle kaldırıldığını, kapalı tribün haricindeki bütün bilet fiyatlarının 3 YTL olarak belirlendiğini sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2007 Salı 18:02:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?