6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Yeşilyurt'tan Yıldızeli'ne yardım eli!

Tokat'ın Yeşilyurt ilçesinde sürdürülen karla mücadele çalışmalarında Sivas'ın Yıldızeli ilçesine bağlı olan ve ilçeyle ulaşımı kapanan köy yolları da ulaşıma açıldı.

Türkiye genelinde yaşanan yoğun kar yağışı sonucu kapanan binlerce köy yolunun ulaşıma açılması için çalışmalar devam ediyor. Tokat'ta da Vali Dr. Recai Akyel'in ihtiyacı olan her yere tüm imkanları seferber ederek hızlı bir şekilde ulaşılması yönündeki talimatları doğrultusunda karla mücadele çalışması yapılıyor.

Bu kapsamda Yeşilyurt ilçesine bağlı Karagözgöllüalan köyünün yollarında sürdürülen karla mücadele çalışmalarını müteakip Sivas ili Yıldızeli İlçesine bağlı Topulyurdu ve Çobansaray'ın yolları da köylerden gelen acil yardım talepleri üzerine açıldı. Yeşilyurt Kaymakamı Salih Altun ve Yeşilyurt Belediye Başkan Vekili Ali Sever ise karla mücadele çalışmalarını yerinde takip etti. Greydere binerek karlı yollarda çalışmaları denetleyen Kaymakam Altun ve Başkan Sever, Sivas'ın Yıldızeli ilçesine bağlı Topulyurdu ve Çobansaray köyleri tarafından sevinç gösterileriyle karşılandı.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2008 Cumartesi 11:40:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ertuğrul şahin IP: 78.171.96.xxx Tarih : 5.02.2008 03:52:17

mrh ben ekinli köyü lü istanbulda yaşayan ertıuğrul sayın kaymakamımız salih altun değerli başkan vekilim ali sever yapmış olduyunuz yardımdan dolağı sizleri teşekkür ederim.Kaymakamım allah yolunuzu açık etsin tüm güzellikler sizin olsun.Halka hizmet hakka ibadet tir allaha emanet olun.