6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Yüksek gerilim direğine bayrak

YÜKSEK GERİLİM DİREĞİNE TÜRK BAYRAĞI ASTI

Tokatlı otopark işletmecisi Kadir İşeri, Türk bayrağını indirip yere atanlara tepki amacıyla yüksek gerilim direğine Türk bayrağı astı.

YSK'nın 12 milletvekili adayına ilişkin veto kararını protesto etmek üzere İstanbul'da yürüyüş yapan BDP yandaşlarının metro istasyonu girişindeki direkte asılı olan Türk bayrağını indirip yere atmasına tepkiler devam ediyor. Tokatlı otopark işletmecisi Kadir İşeri, yaşananlara karşı tepki amacıyla yüksek gerilim direğine Türk bayrağı astı.

İşeri, haberlerde istenmeyen görüntülerle karşılaşınca yüksek gerilim direğine Türk bayrağı asmaya karar verdiğini belirterek, "Bayrağımız kolay kazanılmadı. Bu memleketin her bir karış toprağında dedelerimizin, atalarımızın kanı var. Bu anlamda tepkimi dile getirmek amacı ile bayrağımızı yüksek gerilim direğine astım. Çünkü bayrağa dokunan çarpılır mesajını vermek istedim. İnsanlar sınırlarını zorlamasın, hepimiz kardeşiz, arkadaşız. Biz kimseyi yabancı, azınlık olarak görmüyoruz. O insanlar da acaba kendilerini mülteci sınıfına mı sokmaya çalışıyor? Biz kardeşçe Türk bayrağının altında yaşıyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2011 Çarşamba 16:26:00
Güncelleme :21 Nisan 2011 Perşembe 14:54:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?