6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Yüksel'den güllük gülüstanlık tablo

AKP Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, "Hükümet olarak yurt dışı pazarın önündeki tüm engelleri kaldırıyoruz. Yine kalkınmada öncelikli bölgelerde istihdamın üzerindeki yükleri kaldırıyoruz, vergi yükünü azaltıyoruz" dedi.

AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, AK Parti Tokat Zile İlçe Yönetim Kurulu üyeleri İbrahim Ömrüuzun ve Fikret Türkyılmaz ile Fidan Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Vidinel'i TBMM'deki makamında kabul etti.

Zile'de mobilya üretimi yaparak Fransa, Almanya ve Avusturya'ya ihraç eden Fidan Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Vidinel, artık Tokat mobilyalarının Avrupa Birliği pazarında kendisine yer bulduğunu kaydetti.

Küresel krizlerden etkilenmemenin mümkün olmadığını ifade eden Milletvekili Dilek Yüksel, buna bir de belirsizlik eklerseniz sanayici ve yatırımcının ürkeceğini ifade ederek, "Tüm bu olumsuzluklara rağmen Tokatlı sanayicilerimizin ve yatırımcılarımızın her geçen gün artan yurt dışı bağlantıları bizleri sevindirmektedir. Hükümet olarak yurt dışı pazarın önündeki tüm engelleri kaldırıyoruz. Yine kalkınmada öncelikli bölgelerde istihdamın üzerindeki yükleri kaldırıyoruz, vergi yükünü azaltıyoruz" diye konuştu.

Özellikle otantik ürünlerin yurt dışında ciddi bir müşteri potansiyeline sahip olduğunu belirten Yüksel, iş adamlarına KOSGEB aracılığı ile fuar, danışmanlık ve pazar konularında destek verdiklerini, bu konuda gelecek tüm talepleri değerlendireceklerini sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2008 Perşembe 17:07:36
Güncelleme :19 Haziran 2008 Perşembe 17:29:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?