8
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Orhan Hakalmaz coşturdu

Niksar İlçesi'nin fethinin 928. yıldönümünü kutlama etkinlikleri çerçevesinde sahne alan Türk Halk Müziği'nin sevilen sesi Orhan Hakalmaz, Niksarlılar'a unutulmaz bir gece yaşattı.

Niksar Belediyesi tarafından düzenlenen 'Fetih Günü ve Sünnet Şöleni' kutlama programı Pazaryeri Meydanı'nda gerçekleşti. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı konser öncesi Niksar Belediye Başkanı İdris Şahin, kısa bir konuşma yaptı. Şahin, Niksar Belediyesi'nin başkanı ve ekibiyle beraber gece gündüz durmadan çalışmaya devam edeceğini belirterek, "Niksar'ı şehir yapmaya ant içtik. Görevimiz süresince elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz. Tarih kültür ve tabiat şehri Niksarımız'la ilgili kültürel faaliyetlerimize de sonuna kadar destek ve gayret edeceğiz. Sünnet şölenimizde bizlere sürpriz yapan Hababam Sınıfı'nın oyuncularından Tuncay Akça'ya ve şölenimize destek veren hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Danişmentler'in başkenti olan, kültürümüze, tarihimize uygun bu şehrimizde Orhan Hakalamaz'ı dinleyeceğiz" dedi.

Konser alanını dolduran vatandaşların alkışlarıyla sahne alan Türk Halk Müziği Sanatçısı Orhan Hakalmaz'a Niksar Belediye Başkanı İdris Şahin, şehrin simgesi olan tarihi Leylekli Köprü'nün tablosunu hediye etti. Yaklaşık 1.5 saat sahnede kalan Orhan Hakalmaz, sevilen türküleri ile Niksarlılar'ı coşturdu. Konser alanını dolduran ünlü sanatçının hayranları unutulmaz bir gece yaşadı.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2005 Perşembe 14:34:26
Güncelleme :28 Ekim 2005 Cuma 16:46:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?