4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

"Sözümü tutamadığım için istifa ettim"

Akçaabat Sebatspor'da teknik direktörlük görevinden istifa eden Ekrem Al, futbolculara yönetim adına verdiği sözleri tutamadığı için görevinden ayrıldığını söyledi. 

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi'nde bir basın toplantısı düzenleyen Ekrem Al, istifasıyla ilgili sorulara açıklık getirdi. Sezonun hemen başında istifa etmesinin çok erken olarak değerlendirilebileceğini belirten Al, kulüpte yaşanan gelişmelerin kendisini bu noktaya getirdiğini kaydetti. Yaşanan sorunlar nedeniyle zaman zaman yönetim adına futbolcularla konuştuğunu hatırlatan Al, verilen sözlerin tutulmamasının kendisini futbolcular karşısında zor durumda bıraktığını dile getirdi. Son olarak kongre yapılacağı ve yaşanan sorunların çözüleceği yönünde verilen söz nedeniyle futbolcularla konuştuğunu ve kendilerine önlerinin açık olduğu ve parasal konuları düşünmemeleri gerektiğini söylediğini kaydeden Al, daha sonra kongre kararından vazgeçildiğini ve kendisinin futbolcular karşısında zor durumda kaldığını ifade etti. Son olarak futbolcularıyla konuştuğunu ve kendilerine verdiği sözün arkasında duramadığını ve bu nedenle istifa ettiğini belirten Ekrem Al, istifasının arkasında bundan başka sebeplerin aranmaması gerektiğini vurguladı. 

Akçaabat Sebatspor'u yüzüstü bırakmak gibi bir felsefesinin olmadığına dikkat çeken Al, bir teknik direktör için futbolcularına verdiği sözü tutabilmek ve onlarla beraber dayanışma içinde olabilmenin çok önemli olduğunu söyledi. Kendilerinin bu dayanışmayı kaybettiklerini belirten Al, bu saatten sonra futbolcularına söz geçirmeye çalışmanın geçerli olmadığını ve bu nedenle istifa ettiğini ifade etti. İstifa gerekçesinin futbolculara yönetim adına verdiği sözleri tutamamanın olduğunu tekrarlayan Al, kimseye bir kırgınlığı ve dargınlığı olmadığını sözlerine ekledi.
İHA
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2006 Cuma 14:33:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?