5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Avni Aker büyüsü bozuldu!

Turkcell Süper Ligi'nin 8.haftasında, Gaziantepspor ile 0-0 berabere kalan Trabzonspor kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı maçlarda kayıp bir görüntü verdi.

Zirve ile arasındaki puan farkını açan Trabzonspor, yaşadığı puan kayıpları sonrası şampiyonluk yarışında büyük bir yara aldı. Geçtiğimiz sezonki havasında uzak bir görüntü veren bordo-mavililer sahasında yaşadığı puan kayıplarıyla dikkat çekiyor.

Trabzonspor,'un geçmişte elde ettiği başarılarda kendi saha ve seyircisi önünde aldığı sonuçların büyük etkisi olurken, 2009-2010 sezonunda ise bu görüntüsünden uzak duruyor. Rakiplerin korkulu rüyası olan Avni Aker artık bordo-mavili takıma son iki sezondur sıkıntı yaşatıyor.

Karadeniz Temsilcisi Trabzonspor bu sezon oynadığı 8 maçın 4. iç sahada 4. dış sahada oynadı. Bordo-mavililer söz konusu maçlarda 3 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 3 beraberlik etti. Attığı 15 gol atarken, kalesinde ise 9 gol gördü.

Bordo-mavililer iç sahada oynadığı 4 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik 1 mağlubiyet elde etti. Attığı 5 gole karşılık ise, kalesinde 4 gol gördü ve 5 puan topladı.

Trabzonspor bu sezon iç sahaya göre dış sahada daha iyi bir performans sergiledi. Deplasmanda oynadığı maçlarda 2 galibiyet, 1'er beraberlik ve mağlubiyet alan bordo-mavililer attığı 10 gole karşılık kalesinde 5 gol gördü ve 7 puan topladı.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2009 Pazartesi 10:19:00
Güncelleme :5 Ekim 2009 Pazartesi 17:17:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?