21
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Yönetimden Yanal'a destek

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Muzaffer Ermiş, teknik direktör Ersun Yanal'ın yeniden yapılanma çalışmalarını yönetim olarak desteklediklerini söyledi.

Trabzonspor Yönetim Kurulu olarak çok haksız eleştirilere maruz kaldıklarını belirten Ermiş, kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket ettiklerini kaydetti. Temettü ve futbolcuların alacaklarını ödediklerini dile getiren Ermiş, "Trabzonspor'un menfaatlerini ve çıkarlarını değil de kendimizi düşünseydik bunların hiçbirini yapmazdık. Eleştiriler olacaktır ancak dozunu aşan eleştiriler yönetimden çok Trabzonspor futbol takımı ve kulübüne zarar veriyor. Saha sonuçları olarak hiç kimse bu tablonun böyle olmasını istemez. Yönetim olarak biz sorumluluklarımızın bilincindeyiz" dedi.

Transfer komitesinin çalışmalarını sessiz ve derinden sürdürdüğünü ifade eden Ermiş, "Transfer komitesinde bulunan arkadaşlarımız çalışmalarını sessiz ve derinden sürdürüyor. En kısa zamanda bu çalışmaların sonuçlarını alacağımızı umut ediyorum. Trabzonspor'un transfer gündemini Brezilyalı oyuncular Fernando ve Alex meşgul etti. Bu oyuncular, transfer edilirse Trabzonspor'a önemli katkılar sağlayacaklardır. İki oyuncunun da rakamları şu anda bizim düşündüğümüz rakamların üzerinde. Bu rakamlara bu oyuncuları transfer etmemiz Trabzonspor'un bütçesine uygun değil. Bizim istediğimiz rakamlara inilmesi halinde kendileriyle ilgilenebiliriz" diye konuştu.

Trabzonspor'un kendi öz kaynakları ile dışarıdan katılacak kaliteli isimlerle başarıyı yakalayabileceğini vurgulayan Ermiş, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Trabzonspor olarak bizim 10-15 milyon dolarlara oyuncu transfer etme şansımız yok. Taşıma su ile değirmen dönmez. Trabzonspor hemen şampiyon olsun şeklinde bir baskı içinde olmak da yanlış. Alt yapıdan katacağımız oyuncularla birlikte oluşacak kadroya sabır ve zaman gösterilirse başarının geleceğine inanıyorum."

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın yeniden yapılanma adına çok güzel çalışmaları bulunduğuna işaret eden Muzaffer Ermiş, yönetim olarak bu çalışmaları desteklediklerini söyledi. Fortis Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Lig'de istedikleri saha sonuçlarını alamadıklarını belirten Ermiş, bu açıdan Gençlerbirliği Oftaşspor ile yapılacak maçın takımın kendisine gelmesi açısından kazanılmasının şart olduğunu ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2008 Perşembe 14:57:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?