17
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Hüseyin ve Gökdeniz'le özel görüştü

Turkcell Süper Lig'in 19. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Gençlerbirliği Oftaşspor karşısında 1-0 öne geçmesine rağmen karşılaşmayı 2-1 kaybeden Trabzonspor'da Kulüp Başkanı Nuri Albayrak, kötü gidişe çare arıyor.

Takım kaptanı Hüseyin Çimşir ve Gökdeniz Karadeniz ile Trabzon'daki ofisinde görüşen Albayrak, radikal kararlar için düğmeye bastı.

Trabzonspor, Gençlerbirliği Oftaşspor müsabakasını tribünden izleyen Başkanı Nuri Albayrak, bordo-mavili takımın yediği ikinci golden sonra maçın bitimine 5 dakika kala stadyumu terk etti. Ağır sözlerle muhatap olan Nuri Albayrak işletmeciliğini yaptığı Trabzon Limanı'ndaki ofisinde durum değerlendirmesi yaptı.

Takım kaptanı Hüseyin Çimşir ve yıldız futbolcu Gökdeniz Karadeniz ile dün limandaki ofisinde bir görüşme yapan Başkan Nuri Albayrak, kötü gidişin nedenlerini iki oyuncuya sordu. Yaklaşık 2 saat süren görüşmede Albayrak, takım kaptanı Hüseyin Çimşir'den takımın içindeki durumla ilgili olarak geniş bir bilgi aldı. Bu iki oyuncunun görüşlerini alan Albayrak, sitemde bulunmayı da ihmal etmedi.

Trabzonspor gibi bir takımın Gençlerbirliği Oftaşspor'a kendi evinde 1-0 öne geçmesine rağmen, 2-1 mağlup olarak sahadan ayrılmasını pek kabul edilebilecekleri bir durum olmadığını ifade ettiği öğrenilen Albayrak'ın, "Yönetim olarak saha dışında yaptığımız çalışmaların bir anlam ifade edebilmesi için futbol
takımının sahada başarılı olması gerekiyor. Ama bugüne kadar sizden bu başarıyı göremedik" diyerek sitem ettiği belirtildi.

Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun bu akşam yapacağı haftalık toplantıya katılması beklenen Nuri Albayrak'ın, önemli bir takım kararlar alabileceği ve kongre süreci ile ilgili olarak bir durum değerlendirmesinde bulunabileceği belirtiliyor.

iha
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2008 Pazartesi 13:16:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?