17
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Trabzonspor çıkış arıyor

Fortis Türkiye Kupası'nda yarın kendi sahasında Gençlerbirliği'ni ağırlayacak olan Trabzonspor rakibi karşısında çıkış arıyor.

Fortis Türkiye Kupası ve Ligde oynadığı son 3 maçı kaybeden Trabzonspor, kupada iddiası olmamasına rağmen rakibi Gençlerbirliği karşısında galibiyetle tanışarak biraz da olsan moral bulmak istiyor. Fortis Türkiye Kupası'nda Adana Demirspor 1-0 yenilen Bordo-mavili takım ligin ikinci yarısında oynadığı maçlarda, Sivasspor'a 2-0 ve Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'a 2-1 mağlup olmuştu. Zor günler geçiren Karadeniz temsilcisi rakibini yenerek olumsuz havayı biraz olsun dağıtmanın planlarını yapıyor.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, Teknik Direktör Ersun Yanal nezaretinde bu maçın hazırlıklarını sürdürürken, genç teknik adam Brezilya'dan gelecek olumlu yanıtı bekliyor. Takıma takviye yapmak için kolları sıvayan Bordo-mavili kulüp, kötü giden olumsuz havayı biraz olsun dağıtmak için yapacağı yeni transferlerle rahatlamanın planlarını yapıyor.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2008 Çarşamba 17:40:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yeşim kızıltaş IP: 212.175.115.xxx Tarih : 25.01.2008 09:48:29

Biz Trabzonsporlu olaraktan düşmesine çok üzüldük.Biran önce yükselmesini arzuluyoruz.Eminizki bütün Trabzonspor severleri böyle istiyordur.Biz Trabzon severleri olaraktan takımımızın yanındayız onu çok seviyoruz.