1
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

3 puan için gittiler

Turkcell Süper Lig'de son 5 haftadır galibiyet yüzü göremeyen Trabzonspor, deplasmanda Denizlispor ile oynayacağı karşılaşma için 3 puan umuduyla Denizli'ye giderken, bordo-mavili kafilede Kulüp Başkanı Atay Aktuğ da yer aldı.

Türk Hava Yolları'na (THY) özel bir uçakla saat 11.30'da Trabzon'dan Denizli'ye hareket eden Trabzonspor kafilesinde, 19 futbolcu yer aldı. Sakatlıkları bulunan takım kaptanı Fatih Tekke, Szmykowiak, Erdinç ve İbrahim Ege kadroda yer almazken, cezalı olan Gökdeniz Karadeniz de Denizli'ye götürülmedi. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından Samsunspor maçında gördüğü kırmızı kart sonrası 3 maç ceza alan Hüseyin de kafilede yer alırken, bugün toplanacak Tahkim Kurulu'nun vereceği karar sonrası cezanın 2 maça indirilmesi halinde Hüseyin'in Denizlispor karşısında takımdaki yerini alacağı bildirildi.


Trabzonspor Kulüp Doktoru Ahmet Çağlar, Kayserispor maçında sakatlanan Lee'nin Denizlispor maçında forma giyebileceğini açıkladı. Lee Young'un tedavisi için doping içeren ilaçlar kullanmak zorunda kaldıklarını ifade eden Çağlar, "Federasyon ile yaptığımız yazışmalar sonrasında bu futbolcunun forma giymesinde sakınca olmadığı bize iletildi. Lee Young, Denizlispor maçında forma giyebilecek" dedi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Atay Aktuğ da eşi Nursel Aktuğ ile kafilede yer alarak takımla birlikte Denizli'ye gitti. Kafiledeki futbolcuların hayli moralsiz oldukları gözlenirken, Başkan Aktuğ ve Teknik Direktör Vahid Halilhodziç havalimanında bir sohbet etme fırsatı buldu. Divan Kurulu toplantısında destek alarak güçlü bir şekilde yoluna devam eden Başkan Aktuğ'u tebrik eden Boşnak teknik adam Halilhodziç'in de keyifsiz olduğu gözlendi.

Bir önceki Başkan Atay Aktuğ yönetiminde Futbol Şube Sorumlusu olarak görev yapan Süleyman Atal'ın da kafileyle birlikte Denizli'ye gitmesi dikkat çekti.

.
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2005 Perşembe 14:25:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?