1
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Albayrak yapacaklarını anlattı

Trabzonspor'un yeni başkanı Nuri Albayrak, Trabzonspor'da kaybolan istikrarı yeniden sağlayacaklarını söyleyerek, "Trabzonspor camiasını mahcup etmeyeceğiz. Maddi ve manevi gayret gösterip, Trabzonspor'u daha yükseklere taşıyacağız" dedi.

Trabzonspor'da dün gerçekleşen olağan genel kurulda bin 223 oy alarak Bordo-mavili kulübün 14. başkanı olan Nuri Albayrak, hedefleriyle ilgili İHA muhabirinin sorularını cevapladı.

Trabzon'a gelirken kongreyi kazanacağına inandığı belirten Nuri Albayrak, "Trabzon'a gelirken kongreyi kazanacağıma inanıyordum. Arkadaşlarımızın burada insanlarla birebir yaptığı görüşmelerde Trabzonspor'da bir kan değişikliği istediklerini gördük. Bu kan değişikliğini Nuri Albayrak'ın sağlayacağına inanıyorlardı. Trabzon halkı beni sevdi, tanıdı. Ben de onları sevdim. Trabzonspor için maddi manevi gayreti gösterip, bordo-mavili kulübü daha yükseklere taşıyacağız" diye konuştu.

Trabzonspor'da kaybolan istikrarı sağlayacaklarını ifade eden Albayrak, "İstikrar bizim için çok önemli. Trabzonspor 3 yıl içinde 3 kongre yaptı. Bu süre içinde 4 teknik adamla çalıştı. Trabzonspor'un önceki yıllarda yakaladığı başarılara bakıldığı zaman istikrar dikkat çekiyor. Başarılı olan kulüplere baktığımız zaman yönetimler 5-7 yıl görevde kalıyor ve başarıyı yakalıyorlar.

Trazonspor'da da bunu sağlamamız gerekir. Trabzonspor'un son iki yılına baktığımız zaman başarılı oldu. Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için kaliteli transferler yapılabilseydi, şu an Trabzonspor zirvede olurdu. Bizim yönetim olarak Trabzonspor'da yönetim, teknik direktör ve oyuncu istikrarını yakalayıp istenen hedeflere ulaşacağız. Biz verdiğimiz transferleri yerine getireceğiz" dedi.

Teknik Direktör Vahid Halilhodziç ile devam etmek istediklerini kendisine söyleyeceklerini kaydeden Albayrak, "Vahid Halilhodziç ile görüşüp yolumuza devam etmek istediğimizi söyleyeceğiz. Takım üzerinde bir değerlendirme yapıp, eski yönetimin artılarını devam ettireceğiz. Eksik olanları ise masaya yatırıp tek tek çözeceğiz. Ne yapılması gerekiyorsa onu yapacağız" ifadelerini kullandı.
Beşiktaş maçında İngiltere'nin Wigan Atletic kulübü yetkililerinin izlediği Fatih Tekke ve Hüseyin konusunda ise Albayrak, ''Trabzonspor'un formasını giyen bir oyuncuya teklif gelmesi gurur verici. Ama bu konu sadece yönetimin vereceği bir karar değil. Hocamızın da bu konuda kararı önemli. Transfer işinin hocası, yönetim kurulu var. Teklif geldikten sonra karar veririz. Ama şu anda bizim yönetimimize gelen bir teklif yok" dedi.

İstanbul'da Atatürk Havalimanı'nda silah ile görüntülenen Fatih Tekke ile görüşeceklerini belirten Albayrak, "Fatih ile görüşeceğiz. Bunu tasvip etmemiz söz konusu olamaz. Oyuncumuzla görüşüp konuyu tatlıya bağlayacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Tahkim Kurulu tarafından cezası 6 aya düşürülen Gökdeniz konusunda ise Albayrak, "Gökdeniz bizim evladımız. Her insan hata yapabileceği gibi o da hata yapmış ve cezasını çekmiş, onun tekrar Trabzonspor'a faydalı olması için çalışacağız. Gökdeniz'in Trabzonspor'a büyük borcu var. Bu borcu ödemesi için ikinci yarıda var gücüyle çalışması lazım'' dedi.

Başkan Nuri Albayrak'ın bugün eski başkan Atay Aktuğ ve teknik direktör Vahid Halilhodziç ile İstanbul'da görüşmelerde bulunacağı belirtildi. Yarından itibaren transfer çalışmalarına başlayacak yeni yönetim kurulunun, eski yönetimin yapmış olduğu transfer çalışmaları ile ilgili Atay Aktuğ'dan bilgi alacağı ve Halilhodziç'in raporu doğrultusunda hareket edeceği belirtildi.

.
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2005 Pazartesi 15:54:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?