4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Albayrak'tan gözdağı

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, önümüzdeki yıl takıma faydalı olabilecek oyunculara 2. yarıda şans vereceklerini belirterek, bu şansı iyi değerlendiremeyen ve hata yapan oyuncuları göndereceklerini söyledi.

Albayrak, Trabzonspor'un siyaset üstü bir kurum olduğunu da ifade ederek, Atay Aktuğ'un söylemlerini yanlış bulduğunu kaydetti.

Trabzonspor'un önümüzdeki yıl kadrosunu oluşturmak için ara transfer döneminde hata yapmak istemediklerini belirten Başkan Albayrak, "Bu dönem bizim için çok önemli. Hocamızla önceki gün 2 saat süren bir görüşme yaptım. Transfer konusunda ve gidecek olan oyuncular konusunda görüştük. Bizim ihtiyacımız olan bölgeler belli defansta sorunumuz var. Forvet oyuncularından biri giderse orada bir ihtiyacımız olacak. 6 yabancı oyuncu kontenjanımızdan biri açılmış durumda Eller gitti. Bununla ilgili transfer çalışmalarımız sürüyor. Bu konuda netleşen bir durum yok. Basında çıkan isimler var, ama bu isimler doğru değil. Trabzonspor için zor bir dönemeçteyiz. Biz bu takımı yeniden derleyip toparlayacağız. Oyuncularla bir toplantım olacak. Trabzonspor'a önümüzdeki yıl faydalı olabilecek insanları 2. yarıda şans tanıyacağız. Trabzonspor'un önümüzdeki yıl iskeletine faydalı olabilecek oyuncularla önümüzdeki yıl devam edeceğiz. Hata yapan oyuncu gider, Trabzonspor formasını taşıyamayacak oyuncu gider. Bordo-mavili formayı layıkıyla taşıyacak olan insanları takıma katacağız" dedi.

Hazırlık dönemin iyi geçirip 2. yarıda bir çıkış yakalayacaklarını belirten Albayrak, "Trabzonspor 2. yarı hazırlık kampı ile çıkışını sürdürecek. Trabzonspor'un bu yılki hedefi ligde 3.'lük ve Türkiye Kupası'nı kazanmaktır. Ekip ve arkadaşlarımızla biz buna inandık. Yapacağımız yeni transferlerle takıma uyum sağlayıp, katkıda bulunursa bu takım ligi 3. olarak bitereceğine inanıyorum" diye konuştu.

Transferlerle ilgili Vahid Halilhodzic'in istekleri konusunda haklı olduğuna dikkat çeken Albayrak, "Takım içerisinde disiplinsizlik yapanlar olduğu için onları da göndereceğiz. 3 oyuncuyu gönderdik. 3 oyuncu daha göndereceğiz. Bu oyuncuları elimizden takas yolu ile çıkarmayı planlıyoruz. Fabiano Eller'den boşalan yere yabancı oyuncu transferi konusunda görüşmelerimiz sürüyor. Trabzonspor ile uyum sağlayacak isimlerle görüşme halindeyiz. Hocamızın belirlediği bu isimleri tek tek araştırıyoruz. Daha önce Trabzonspor kulübünün takip etiği oyuncular ve bizlerin de tanıdığı oyuncular" ifadelerini kullandı.

"Atay Aktuğ'un Trabzonspor'a siyaset bulaştığı için ben aday olmadım" şeklindeki açıklamalarını da değerlendiren Albayrak, "Trabzonspor siyaset üstü bir kurum. Trabzonspor'da her görüşten, her siyasi düşüncede olan insan var. Bugüne kadar Trabzonspor'da böyle bir şey olmamıştır. Bundan sonra da olmayacaktır. Çünkü Trabzonspor kimsenin siyasi çıkar aracı değildir. Trabzonspor'a böyle şeylere yakıştırmak yanlıştır. Hiçbir zaman siyasetin spora bulaşmaması gerekir" dedi.

.
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2006 Salı 11:01:14
Güncelleme :3 Ocak 2006 Salı 11:10:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?