3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Albayrak'tan iddialı açıklama

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, deplasmanda Beşiktaş gibi güçlü bir rakip karşısında sahadan 3 puanla ayrılmanın kendilerini memnun ettiğini belirterek, ellerinde ligi sallayacak bir kadronun bulunduğunu söyledi. 

Teknik direktörlüğe Ziya Doğan'ı getirerek doğru tercih yaptıklarını belirten Başkan Nuri Albayrak, "Yaptığımız kan değişikliği takıma çok olumlu yansıdı. Beşiktaş gibi güçlü bir takım karşısında deplasmanda aldığımız 3 puan camiayaya güven ortamının gelmesini sağladı. Ziya Doğan'ın takıma gelmesiyle hem yönetim hem teknik heyet hem de futbolcular Beşiktaş'ı yenerek haftayı 3 puanla kapatacağımıza inanmıştık. Oyuncularımız iyi mücadele ettiler. Kendilerinden beklendiği gibi Trabzonspor ruhu ile sahada mücadele ettiler. Bu ruhla mücadele ettikleri sürece maç kazanıp, kazanmamaları önemli değil. Trabzonspor ruhu ile forması birleştiği zaman kazanamayacağınız hiçbir maç olmaz. Bizim iyi bir kadromuz var ve bu kadroya sonuna kadar güveniyoruz" dedi. 

Teknik heyette yapılan kan değişikliğinini takımın moral ve motivasyonunu artırdığını ve bunun da sahaya yansıdığını belirten Başkan Albayrak, "Sezon başında ligi iyi başlayamadık. Takımın biraz daha zamana ihtiyacı var. Takımımız tam oturduğu zaman ligde dize getiremeyeceğimiz bir takım yok. Anadolu efsanesinin geri gelmesi için çalışıyoruz" diye konuştu. 

Artık Beşiktaş maçını unutmaları gerektiğini kaydeden Başkan Albayrak, "Önümüzde UEFA Kupası'nda oynayacağımız çok önemli bir karşılaşma var. Camia olarak bütün motivasyonumuzu bu maça vermeliyiz. Birlikte olduğumuz sürece üstesinde gelemeyeceğimiz bir şey olmaz. İspanya temsilcisi Osasuna karşısında iyi bir sonuç alıp 2. maça avantajlı gideceğimize inanıyorum" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2006 Pazartesi 18:07:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?