3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Araçlar delik deşik

Trabzonspor Kaptanı Fatih Tekke ve Gökdeniz Karadeniz'in evlerinin önünde park yerinde bulunan araçlarına silahla ateş edildi.

Edinilen bilgiye göre, park halinde bulunan Fatih Tekke'ye ait 06 FT 610 plakalı cip ile eşi Müge Tekke'ye ait 34 PEK 80 plakalı otomobile, saat 01.05 sıralarında Beşirli Mahallesi'ndeki evinin önünde kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce silahla ateş edildi.

Beşirli Mahallesi Rüzgarlı Bahçe Sokak Çankaya Apartmanı önündeki Gökdeniz'e ait 61 EH 226 plakalı araç ise gece saat 01.30 sıralarında kurşunlandı. Araca ilk belirlemelere göre en az 5 kurşun isabet ederken, Gökdeniz'in eşi Serra Karadeniz polis ekiplerine olay yerinde bilgi verdi. Gökdeniz'in aracını kurşunlayanlar ile Fatih Tekke ve eşinin aracını kurşunlayanların aynı kişiler olması ihtimali üzerinde duran polis ekipleri, incelemelerini sürdürüyor.

Can kaybı ve yaralananın olmadığı olayda, iki araca çeşitli yerlerinden toplam 10 kurşun isabet etti.

Olayın ardından bir basın toplantısı düzenleyen Trabzonspor Kaptanı Fatih Tekke, Gökdeniz ile birlikte araçlarına yapılan saldırıları haketmediklerini belirterek, "Trabzonspor'a hizmetimizin karşılığı bu olmamalıydı" dedi.

Tekke, "Tatsız bir olay için birlikte olduğumuz için üzgünüm. Gece yarısı 01.15 sıralarında evimizin önündeki iki arabama da ateş edildi. Sabah uyanınca da Gökdeniz'in arabasına ateş edildiğini öğrendim. Emniyet güçleri ile gereken konuşmaları yaptık. Şikayetçi olduğumuzu bildirdik. Kimin ve neden bu saldırıların yapıldığını bilmiyoruz. Bu saldırılar, Trabzonspor camiasına ve Trabzon insanına yapılan bir saldırıdır.

Trabzonspor'a verdiğimiz hizmetin karşılığı bu olmamalıydı. Araçların içinde ve Gökdeniz'in işyerinde ailelerimiz olabilirdi. Allah'a şükür ki böyle birşey yaşanmadı. İstenmeyen olaylar yaşandı malesef. Bu bence bizim misyonumuz olmalı. Yaşanan olaylar doğru şeyler değil. Çok üzgünüz haketmediğimiz şeyler bunlar. Söylenecek fazla birşey yok. İlginize teşekkür ederiz" dedi.

Bordo-mavili futbolcu Gökdeniz ise basın toplantısında herhangi bir açıklamada bulunmadı.




.
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2006 Pazartesi 10:22:13
Güncelleme :30 Ocak 2006 Pazartesi 15:00:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?