30
Nisan
2024
Salı
SPOR

Arsinspor'u hırs bastı

Arsinspor Genel Sekreteri Muammer Şahin, Giresunspor'un geçen sezon extra play-off'dan TFF 1. Lig'e çıkma başarısı gösterdiğini belirterek, aynı başarıyı kendilerinin de gerçekleştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

TFF 2. Lig. 4 Grup'ta ilk yarıyı 22 puanla 5. sırada bitiren Arsinspor'da Genel Sekreter Muammer Şahin, Cumartesi günü toplanarak ikinci yarı hazırlıkları için Antalya'nın Side İlçesi'ne gideceklerini belirterek, "6 Şubat'a kadar ikinci yarı hazırlıklarımızı Antalya'da sürdüreceğiz. Antalya kampı boyunca çeşitli turnuvalara katılarak hazırlık maçları yapacağız. İkinci yarıda daha güçlü bir ekip ile özlenen Arsinspor'u izlettirmek istiyoruz" diye konuştu.

Transfer çalışmalarının da sürdüğünü ifade eden Şahin, "Kaleci ve forvet mevkiilerinde arayışlarımız sürüyor. Daha güçlü bir ekiple ikinci yarıya başlamak istiyoruz. Transferde çok dikkatli hareket ediyoruz. Arsinspor'un bünyesine uygun oyuncuları takıma katacağız" dedi.

Arsinspor olarak ikinci yarıda hedeflerinin exstra play off'a katılmak olduğunu belirten Şahin, "İyi bir hazırlık dönemi geçirip klasman grubundaki maçlara bomba gibi girmeye çalışacağız. Klasman grubunda ilk sırada yer alıp, geçen sezon komşumuz Giresunspor'un yakaladığı başarıyı yakalamak istiyoruz. Giresunspor, geçen sezon herkesin zor dediği extra play-off'a kalma başarısını göstererek TFF 1. Lig'e çıktı. Zor gözüken bu başarıyı biz de Arsinspor olarak yakalamak istiyoruz. Bu anlamda teknik heyetimize ve oyuncularımıza güveniyoruz" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2007 Salı 13:07:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?