30
Nisan
2024
Salı
SPOR

Baturoğlu: FB'yi yeneceğiz

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe maçını kazanmak için her şeylerini ortaya koyacaklarını belirterek, bu maçta Fenerbahçe'yi favori olarak görenlere sürprizleri olacağını söyledi.

Ligin son 2 haftasında güzel bir çıkış yakaladıklarını ve bunu ilk yarının son haftasında oynayacakları Fenerbahçe maçında da sürdürmek istediklerini belirten Başkan Yardımcısı Baturoğlu, "Fenerbahçe maçı bizim için çok önemli. Bu maçı kazanmak için her şeyimizi ortaya koyacağız. İyi mücadele eden takım kazanacak. Biz de son haftalarda iyi mücadele ediyoruz. Son iki karşılaşmada ortaya koyduğumuz mücadele hırsını ve kazanma arzusunu Fenerbahçe karşısında da ortaya koyarsak güzel bir sonuç alacağımıza inanıyorum" dedi.

Fenerbahçe-Trabzonspor maçlarının her zaman zorlu geçtiğini belirten Baturoğlu, "Fenerbahçe-Trabzonspor maçlarında önceden tahmin yapmak çok zordur. Trabzonspor en zor günlerinde bile Fenerbahçe maçlarını kazanmasını bilmiştir. Son yıllarda deplasmanda Fenerbahçe maçlarında zorlanıyoruz, ancak bu maçta Fenerbahçe'yi favori görenlere ve 'Fenerbahçe kazanır' diyenlere Kadıköy'de sürprizimiz olacak. Yeter ki moralimiz üst seviyede olsun" diye konuştu.

Fenerbahçe maçında her maça olduğu gibi 3 puan için çıkacaklarını belirten Baturoğlu, "Fenerbahçe maçını sıradan bir maç olarak görmüyoruz, ancak bizim için ligde oynadığımız maçlardan fark olmayacak. Bir maçı kazandığınız zaman 3 puan alıyorsunuz. Kaybettiğiniz zaman da hanenize puan silinmiyor. Bu maçta 3 puanlık bir maç. Fenerbahçe'ye yendiğiniz zaman size kimse fazladan puan yazmıyor. Yenildiğiniz zaman da aynı. Camiamız, taraftarımız ve bizim için önemli bir maç ama kaybedersek de dünyanın sonu
olmayacak" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2007 Salı 15:29:45
Güncelleme :18 Aralık 2007 Salı 15:36:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Rıfat ÖZSALİH IP: 85.106.183.xxx Tarih : 23.12.2007 15:33:56

ben bir trabzonlu olarak cumartesi oynanan fener trabzon macını izlerken yerden yere girdim ben şuanda askerdeyim ve maçı fenerli komutanlarımla izledim ama hiç beğenmedim bu bizim kaleci ahmet ve aymanda ersun hoca ne buldu anlayamıyorum bi türlü bunun acıklamısın bigün yapsın biz trabzonlulara bu oyuncular büyük trabzon spora yakışmıyor bence 1-2 tane futbolcu almak bence şart oldu lütfen artık bunlara birisi el atsın kötü oynadık demiyorum aksine çok güzel top oynadık ama çok eksiklerim var bunları eminimki sizde görmüşsünüzdür ama artık bu taraftar şampiyonluk istiyor lütfen bi şeyler yapın