3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Çağdaş Atan Trabzonspor'da

Trabzonspor, Beşiktaş'tan ayrılan defans oyuncusu Çağdaş Atan'la bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzaladı. 

İmza töreninde, Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas hazır bulundu. Kafkas, yaptığı konuşmada, 2006-2007 sezonunun ilk transferini Beşiktaş'tan ayrılan Çağdaş ile yaptıklarını söyledi. Bu hafta içinde yeni teknik direktörle de anlaştıktan sonra transferlere hız vereceklerini kaydeden Kafkas, "Çağdaş'ın Trabzonspor'a faydalı olacağına inanıyoruz" dedi. 

Sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçirilen ve ciddi bir sakatlığına rastlanmayan Çağdaş ise imza töreninde Trabzonspor'a geldiği için mutlu olduğunu söyledi. Trabzonspor'un Türkiye'nin 4 büyük kulübünden biri olduğunu ifade eden Çağdaş, "Bu camiaya geldiğim için mutluyum. Trabzonspor beni daha önce de çok istemişti. Ama yolumuz bir türlü kesişmemişti. Bugüne nasip oldu. Benimle ilgilendikleri için Trabzonspor yönetimine ve camiasına teşekkür ediyorum. Beni isteyen iki kulüp vardı. Biri Anderlecht, biri Trabzonspor'du. Ben Trabzonspor'u tercih ettim. Hayırlısı olsun" diye konuştu. 

Beşiktaş'a da kendisine verdiği emeklerden dolayı teşekkür eden Çağdaş, "Beşiktaş defterini kapattım. Artık Trabzonsporlu'yum. Beşiktaş'ta huzurum kalmadığı için ayrıldım. Buraya gelmek benim için daha hayırlı olacağı için Trabzonspor'u tercih ettim. İnşallah Trabzonspor'un hasret kaldığı şampiyonluğa ilk senemizde ulaşırız" şeklinde konuştu.
.
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2006 Çarşamba 13:16:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?