4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Erteleme Trabzon'a yaradı

Hafta sonu yapılması gereken maçların olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenmesi Trabzonspor'un işine yaradı.. Konyaspor maçında oynayamayacak olan 5 oyuncu aksi bir durum olmazsa 28-30 Mart'a ertelenen karşılaşmada takımdaki yerlerini alabilecekler..

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından geçen sezonki Akçaabat Sebatspor-Kayserispor maçında yaşanan yasa dışı bahis skandalına adı karıştığı için 10 ay ceza alan ancak Tahkim Kurulu tarafından cezası 6 aya düşürülen Gökdeniz Karadeniz, Futbol Federasyonu tarafından bu hafta yapılacak maçların 28-30 Mart'a ertelenmesi nedeniyle 1 maç daha fazla oynayacak.

8 Mart'ta cezası sona erecek olan ve 10-12 Mart tarihlerinde yapılacak olan ligin 25. haftasındaki Galatasaray maçında cezası sona erecek Gökdeniz Karadeniz'in, ligin 19. haftasında yapılması gereken Konyaspor maçının ertelenmesi nedeniyle bu takım karşısında da forma giyebileceği öğrenildi.

Liglerin ertelenmemesi nedeniyle Yattara da Konyaspor maçında forma giyebilecek. Afrika Uluslararası Kupası maçlarına katılan Gine Milli Takımı ile kampta bulunan ve 12 Şubat'da dönmesi beklenen Yattara da, herhangi bir sakatlık veya ceza sorunu yaşamaması halinde Konyaspor maçında oynayacak.

Halen sakat olan ve Lee Yong ve Jefferson'un da erteleme maçına kadar düzeleceği kaydedildi.Güney koreli oyuncu, Lee Yong'un Ankaragücü maçında takımdaki yerini alabileceği açıklandı. Kayserispor maçında kart cezalısı konumuna düşen Erdinç de Konyaspor maçında oynayabilecek.

Böylelikle hafta sonunda yapılması halinde forma giyemeyecek olan Gökdeniz, Yattara, Lee Yong ve Jefferson ile cezası bulunan Erdinç, ertelenen Konyaspor maçında takımdaki yerlerlerini alabilecekler. 

.
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2006 Çarşamba 12:37:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?