4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Eski yöneticilerden jest

Trabzonspor yönetimi, eski yöneticilerin alacağı olan 1 milyon 500 bin doları ilerleyen tarihlere erteledi.

Atay Aktuğ yönetiminde görev alan eski yöneticilerin alacağı olan 1 milyon 700 bin dolarlık borçtan 200 bin dolarını ödeyen bordo-mavili yönetim, 28 Şubat'ta eski yöneticilere ödenmesi gereken 1 milyon 500 bin dolarlık alacağını karşılığı olan çekleri ilerleyen tarihlere erteledi.

Alınan bilgiye göre, görevi bırakacakları tarihlerde alacakları karşılığında, bordo-mavili kulübten 28 Şubat tarihine çek alan eski yöneticiler, yazılan çeklerin tarihleri geçmesine rağmen ödemelerin yapılması için kulübe her hangi bir başvuruda bulunmadılar. Eski yöneticilerle yapılan görüşmeler sonrası bordo-mavili kulübün eski yöneticilere ödemesi gereken 1 milyon 500 bin doları ilerleyen tarihlere erteledi.

Kulüp Genel Saymanı Emin Kahraman yaptığı açıklamada, kulübün 1 lirasının bile hesabını yaptıklarını belirterek, "Trabzonspor'un 1 lirasının bile hesabını yapıyoruz. Yönetim olarak ekonomik sıkıntıları aşacak güçteyiz. Eski yöneticilerimize gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyoruz. Kendileri ile yaptığımız görüşmelerde alacaklarını ilerleyen tarihlere erteledik. Bu konuda herhangi bir sıkıntımız yok" dedi.

.
Yayın Tarihi : 6 Mart 2006 Pazartesi 18:47:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?