1
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Fatih için teklif gelmedi

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü İbrahim Şahin, Kaptan Fatih Tekke konusunda bordo-mavili kulübe ulaşmış yeni bir teklifin olmadığını söyledi.

Kaptan Fatih Tekke hakkında son günlerde basında çıkan transfer haberlerini değerlendiren Basın Sözcüsü İbrahim Şahin, "Ligin ilk 5 haftası içinde İngiliz kulübü Wigan Athletic bize bir teklifte bulunmuş, ancak kendilerine olumsuz yanıt vermiştik. Şu anda yeni transfer dönemi için Fatih Tekke ile ilgili kulübümüze ulaşmış resmi bir talep söz konusu değil. Bu konularda artık göreve yeni seçilecek yönetim belirleyici olacaktır. Eğer herhangi bir resmi başvuru olursa bizler, diğer tüm raporlarla birlikte yeni kurula bu bilgileri aktaracağız" dedi.

Şu anda bu tür konuları konuşma zamanı olmadığını kaydeden Şahin, "Bizler ve camiamız gibi oyuncularımız da kendilerini tamamen kalan iki maça konsantre etmek durumundalar. Zaten onlar da bu olayın bilincindeler. Transferi değil, alacağımız puanları düşünüyoruz'' dedi.

Taraftarları Pazar günü oynanacak Ankaraspor maçına davet eden Şahin, "Takımımız Çaykur Rizespor ve Fenerbahçe müsabakalarındaki futboluyla ileriye yönelik olumlu görüntüler verdi. Yaşadığımız yükseliş, ligin ikinci yarısında süratli bir çıkış yapacağımızın göstergesidir. Kongre ortamı camiamızı ve taraftarlarımızı yanıltmasın. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yine tek yürek olalım ve takımımızı yalnız bırakmayalım" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, sakat futbolculardan Volkan'ın iyileşmeye başladığı ve pazartesi gününden itibaren çalışmalara başlayacağı belirtildi. Kulüp Doktoru Ahmet Çağlar, Volkan'ın arka adalesindeki rehabilitasyonun sürecinin devam ettiğini ve Volkan'ın Pazartesi gününden itibaren saha çalışmalarına başlayabileceğini açıkladı. Çağlar, Tayfun ve Mehmet Yılmaz'ın iyileşmeye başladığını, Fatih Tekke'nin ise herhangi bir sıkıntısının bulunmadığını söyledi.

.
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2005 Cuma 16:17:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?