2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Fatih Tekke'ye görücü geldi

Sezon başında Fatih Tekke konusunda Trabzonspor'dan olumsuz cevap alan İngiltere Premier Lig takımlarından Wigan Athletic, yıldız futbolcuyu transfer etmek için girişimlerini sürdürüyor.

İngiltere Premier Ligi'nde 5. sırada bulunan ve aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken İngiliz kulübünun Sportif Direktörü Bill Green, bordo-mavili ekibin iki yıldız futbolcusu Fatih Tekke ve Hüseyin'e talip olduklarını açıkladı.

Fenerbahçe-Trabzonspor maçı için Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'na gelişini sadece İHA kameralarının görüntülediği İngiliz Sportif Direktör Green, karşılaşma sonrası iki futbolcu konusunda kendi adlarına gelişmelerin olumlu olduğunu söyledi.

Beraberindeki menajer Ceylan Çalışkan ile stattan ayrılan Wigan Athletic'in Sportif Direktörü Bill Green, sezon başında Fatih Tekke için önerdikleri paranın Trabzonspor kulübü tarafından kabul görmediğini belirterek, şimdi hem Fatih Tekke hem de Hüseyin için bordo-mavili takıma gelecek hafta sonucun olumlu olacağına inandıkları farklı bir teklif yapacaklarını açıkladı.

Trabzonspor'da Teknik Direktör Vahit Halilhodzic'in göreve geldikten sonra devre arası için takımda büyük revizyon yapacağına dair açıklama yapması ve yönetimden de bu konuda destek olması Fatih Tekke ve Hüseyin'in Ada'ya transferinin gerçekleşebileceğini gösterdi. Başkan Atay Aktuğ ile Teknik Direktör Vahid Halilhodzic, dün akşam Grand Cevahir Otel'de geç saatlere kadar süren geniş kapsamlı bir toplantı yaptı.

.
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2005 Cumartesi 13:14:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?