3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Fener maçına ilgi büyük

Turkcell Süper Ligi'nin 32. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak Trabzonspor-Fenerbahçe maçının biletleri satışa çıkarken, Bordo-mavili taraftarlar biletlere yoğun ilgi gösteriyor. Sabah saatlerinden itibaren bilet gişeleri önünde uzun kuyruklar oluşturan Bordo-mavili taraftarlar, bilet alabilmek için yoğun çaba harcadı.

TS Club, Sadri Şener Sosyal Tesisleri ile Hüseyin Avni Aker Stadı gişelerinden satışa sunulan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının biletlerine Bordo-mavili taraftarlar yoğun ilgi gösteriyor. Sabah saatlerinde bilet gişelerinin önlerinde uzun kuyruklar oluşturan Trabzonspor taraftarları, zor şartlar altında bilet almanın sıkıntısını yaşadılar. Zaman zaman izdihamın yaşandığı gişelerin önlerinde polis ekipleri, taraftarları sakinleştirmeye çalıştı. Karaborsacıların da, her derbi karşılaşmasında olduğu gibi bu karşılaşmada da fazla bilet almanın peşinde oldukları gözlendi.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının bilet fiyatları, açık tribün 10 YTL, Maraton Tribünü 20 YTL, Maraton Özel Tribünü 30 YTL ve Kapalı Tribün 40 YTL'den satışa sunuldu.

.
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2006 Perşembe 15:19:58
Güncelleme :8 Mayıs 2006 Pazartesi 02:10:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?