4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Gökdeniz yeniden Milli Takım'da

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Gökdeniz Karadeniz, 117 gün sonra Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından Macaristan ve Moldova ile oynanacak olan karşılaşmaların aday kadrosuna davet edildi. 

Geçen sezon adı bahis skandalına karıştığı için ceza alarak hem milli formadan hem de bordo-mavili formadan uzak kalan yetenekli oyuncu, yaşadığı kötü günler nedeni ile performansında düşüş yaşamıştı. Ancak 2006-2007 sezonunda ise milli oyuncu adeta yeniden doğdu. Trabzonspor'da yükselen grafiğini göz ardı edemeyen Fatih Terim, Lüksemburg ve Malta maçlarının aday kadrosuna çağırmadığı Gökdeniz Karadeniz'i yeniden Milli Takım'a çağırdı. Milli formayı en son Makedonya ile oynanan karşılaşmada giyen oyuncu 117 gün sonra yeniden Ay-yıldızlı ekibe çağrıldı. 

Ay-yıldızlı forma ile 1994 yılında Giresun Yeniyolspor'da oynarken tanışan Gökdeniz Karadeniz sırasıyla C Genç, B Genç ve A Genç Milli Takım formalarını giydi. Ümit Milli ve A2 Milli Takım formalarını da giyen Gökdeniz Karadeniz, bugüne kadar giydiği Ay-yıldızlı formalar altında toplam 10 gole imza attı. 

A Milli Takım formasını 19'u resmi müsabaka olmak üzere 35 kez giyen Gökdeniz Karadeniz'in bu maçlardaki 5 golde imzası bulunuyor.
iha
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2006 Cumartesi 15:59:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?