1
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Gökdeniz'e af geliyor

Bugün toplanacak olan Tahkim Kurulu, yarın da Gökdeniz'in cezaya itirazını değerlendirecek. Ardından Gökdeniz'in aldığı ceza 10 aydan 3 aya inecek.

Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu bugün gündemindeki normal dosyalarını görüşmek için toplanacak, yarın ise Gökdeniz Karadeniz'in de içinde bulunduğu şike-bahis skandalı ile ilgili dosyayı karara bağlayacak.

ANKARA MAÇINA HAZIR
Tahkim Kurulu, yarınki toplantıda Gökdeniz Karadeniz'i dinleyip cezaya itirazını değerlendirecek. Tahkim Kurulu'nun PFDK'nın verdiği cezayı indirmesine kesin gözüyle bakılıyor. Çeşitli kaynaklardan edinilen bilgilere göre; Gökdeniz Karadeniz'in cezası 3 aya indirilecek ve yıldız futbolcu, Trabzonspor'un gelecek hafta Ankaraspor ile oynayacağı maçta forma giyebilecek. Gökdeniz, yaklaşık 2 aydan beri takımla birlikte idmanlara çıkıyordu.

7 ARALIK'TA BiTiYOR
PFDK, Gökdeniz'le ilgili maddenin üst sınırını 9 aya çekecek, ardından yaptığı 3'te 2 indirimi aynen uygulayacak ve Gökdeniz'in cezası 3 aya inecek. En son maçını 28 Ağustos'ta oynayan ve 7 Eylül'de aldığı ceza kendisine tebliğ edilen Gökdeniz, 7 Aralık'ta cezasını tamamlamış olacak. Tahkim Kurulu'nun indirim yaparken Gökdeniz'in ifade vermesini, olayın gerçekleşmemesini; yani teşebbüs halinde kalmasını göz önünde bulunduracağı öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2005 Perşembe 10:14:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?