3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Gökdeniz'i yere göğe sığdıramadı

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Ersen Martin, Gökdeniz Karadeniz gibi bir oyuncu ile oynadığı için kendini çok şanslı gördüğünü belirterek, Avrupa liglerinde bile onun tarzında bir oyuncu bulmanın çok zor olduğunu söyledi. 

Golcü oyuncu Ersen Martin, Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Gökdeniz Kardeniz'in çok değişik yeteneklere sahip olduğunu belirterek, "Onunla birlikte aynı takımda oynadığım için kendimi çok şanslı görüyorum. Ben Avrupa liglerini de yakından takip eden bir oyuncuyum. Onun tarzında, onun stilinde oyuncu bulmak gerçekten çok zor. Çok değişik yeteneklere ve meziyetlere sahip bir oyuncu şimdiye kadar 8 asist yaptı. Ben daha çok yapacağına inanıyorum" dedi 

Uzun bir aradan sonra tekrar A milli takıma çağrılan Gökdeniz'in değerinin bilmesi gerektiğini belirten Ersen Martin, "Takımda herkes iyi bir uyum sağlamak için çok çalışıyor. Bu yolda da baya bir mesafe aldık. Gökdeniz ile de çok iyi bir uyum yakaladığımızı düşünüyorum. Bu uyumu her maçta sahaya yansıtırsak çok daha başarılı olacağımızı düşüyorum" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2006 Çarşamba 13:58:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?