30
Nisan
2024
Salı
SPOR

Gözler Alex ve Gökdeniz'de

Turkcell Süper Ligi'nde ilk yarının son maçında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürürken, zorlu müsabakada gözler yıldız futbolcular Alex ve Gökdeniz Karadeniz'in üzerinde olacak.


Turkcell Süper Ligi'nin 17. haftasında Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak zorlu müsabakada her iki takım da sahadan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yaparken, otoriteler maçın sonucu üzerinde yıldız futbolcular Alex ve Gökdeniz'in sergileyeceği performansın etkili olacağını kaydediyor. Bu zorlu karşılaşmada Fenerbahçe'nin en büyük silahı olacak Alex, 2004 yılında Brezilya'nın Cruzeiro Esporte Clube takımından Fenerbahçe'ye 11 milyon dolara transfer oldu.


Orta sahada oynayan ve takımın beyni olan Alex, 2004-2005 sezonunda Fenerbahçe formasıyla birbirinden güzel gollere imza atarken kaydettiği 23 golle de aynı sezon 31 golle gol kralı olan Trabzonspor'lu Fatih Tekke'nin ardından ikinci sırada yer almıştı. Aynı sezon 16 asist ile asist kralı olan Alex, başarılı futboluyla sarı-lacivertli taraftarın gönlünde taht kurdu. 2005-2006 sezonunda da 14 gol kaydeden ve 26 asist yapan Alex, başarısını 2006-2007 sezonunda da sürdürdü ve 19 gol ve 12 asist ile sezonu tamamladı. Trabzonspor'a karşı Teknik Direktör Zico'nun en güvendiği isimlerin başında gelen Alex'in, Trabzonspor filelerini iki kez havalandırdı.


A Milli Takım ve Trabzonspor yıldız futbolcusu Gökdeniz Karadeniz ise tam bir görev adamı. Sahanın her yerinde görev yapabilecek özelliklerdeki yıldız futbolcu, Fenerbahçe karşılaşmasında bordo-mavililerin en güvendiği isimlerin başında geliyor. 17 yaşında A takıma yükselen Gökdeniz, giydiği formayı bir daha bırakmayarak istikrarlı bir grafik çizdi. Ligde 235 kez giydiği Trabzonspor forması ile 63 gol kaydeden yıldız futbolcu, Gaziantepspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçlarında attığı 2'şergolle iki hafta da toplam 4 gole imza attı. Gol krallığı yarışında 10 golle ilk sırada bulunan Gökdeniz, gösterdiği performansla Fenerbahçe maçı öncesi bordo-mavili camiaya da güven veriyor. Zorlu maçta Teknik Direktör Ersun Yanal'ın özel görev vereceği Gökdeniz'e, Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico da önlem almanın hesaplarını yapıyor. Gökdeniz, bu maçta kaydedeceği gol ya da gollerle Fenerbahçe'ye karşı süren gol özlemine de son vermek istiyor. 

TRABZONSPOR'DA FENERBAHÇE MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR


Trabzonspor, Turkcell Süper Lig'de ilk yarının son maçında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenmanlardaki performansıyla Teknik Direktör Ersun Yanal'ın yüzünü güldüren Gökdeniz Karadeniz, şut çalışmasında birbirinden güzel goller atarak adeta şov yaptı.


Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde yapılan çalışmaya tüm futbolcular katıldı. Dün akşam PAF Takımı ile oynanan maçta forma giyen futbolcular, düz koşuyla çalışmayı tamamlarken, diğer futbolcular ise istasyon ve kenarlardan gelen ortalara şut çalışması yaptı. Son haftalarda gösterdiği performansla takımına hayat veren Gökdeniz Karadeniz, antrenmandaki performansıyla da adeta şov yaptı. Kenarlardan gelen ortalara birbirinden güzel şık hareketlerle vuran Gökdeniz Karadeniz'in isabetli şutları Ersun Yanal'ın yüzünü güldürdü. Antrenmanın son bölümünde ise ceza sahası çizgisi üzerinde yapılan vuruşların çoğunluğunu kurtaran kaleciler büyük sevinç yaşarken, şut atan oyunculara Ersun Yanal tarafından şınav cezası verildi.


Trabzonspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını bu akşam saat 19.00'da yapacağı antrenmanla sürdürecek.
Bu arada bordo-mavili futbolcular, 46. yaşına giren Ersun Yanal için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde sürpriz doğum günü partisi düzenledi. Akşam yemeği sonrası düzenlenen doğum günü partisinde pastasındaki mumları söndüren Ersun Yanal, kestiği pastanın ilk dilimini takım kaptanı Hüseyin Çimşir'e ikram etti.


Öte yandan, Trabzonspor'da bayramlaşma töreni Kurban Bayramı'nın 2. günü olan 21 Aralık Cuma günü saat 14.00'te Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılacak.

iha
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2007 Çarşamba 12:29:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?