2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Hacıosmanoğlu: Adalet için geldik

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, sadece bordo-mavili takımı şampiyon yapmak için değil, Türk futbolundaki adaletsizliği gidermek için de göreve geldiklerini söyledi.

Adaletsizliklere hiçbir zaman ödün vermediklerini belirten Hacıosmanoğlu, "Normal yaşantımızda, iş yaşantımızda adaletsizliklere ve haksızlıklara hiçbir zaman yer vermedik. Şimdi sporun içinde olan kişiler olarak, sporda da yaşanan adaletsizliklere ve haksızlıklara yer vermeyeceğiz. Sadece Trabzonspor'u şampiyon yapmak için değil, Türk futbolundaki adaletsizliği de gidermek için göreve geldik" dedi.

Atatürk'ün "Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim" sözlerinin sadece sporcular için değil, yöneticiler için de söylendiğini hatırlatan Hacıosmanoğlu, "Atatürk, bu sözü sadece sporcular için söylemedi. Sporun içinde bulunan yöneticiler ve insanlar için de söyledi. Herkes dürüst ve adaletli olacak. İnsanların Türk futbolunun içinde haksızlık ve adaletsizlik yapmasına kesinlikle müsaade etmeyeceğiz. Herkesin hakkı olanı alacak" diye konuştu.

Teknik Direktör Vahid Halilhodziç'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına hız verdiklerini kaydeden Hacıosmanoğlu, "En kısa zamanda hocamızın istediği oyuncuları transfer edeceğiz. Ekonomik olarak Trabzonspor'un hiçbir sıkıntısı yok. Hazırlık kampına kadar Trabzonspor'un ihtiyaç duyduğu oyuncuları transfer edeceğiz. Kamp başlayacağı gün oyuncular hazır olacak" dedi.

Transfer komitesinin Başkan Nuri Albayrak, Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ve kendisinden oluştuğunu ifade eden Hacıosmanoğlu, "Benim dışımda hiçbir yönetici arkadaşım oyuncuların alınacağı güne kadar bu transferlerden haberi olmayacak. Bu uygulamayı yönetici arkadaşlarımıza olan güvensizlikten değil, Trabzonspor'un menfaatleri için aldık. Transferler bittiği zaman basının haberi olacak. İşte transferlerimiz bunlar diyeceğiz" diye konuşarak, izleyecekleri transfer politikasını özetledi.

.
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2005 Cuma 12:36:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?