1
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Halilhodziç Trabzon'a geldi

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Vahid Halilhodziç, Trabzon'a çalışmak için ve kazanmak için geldiğini belirterek, takımı 8. sıradan kurtarmak için herkesin desteğine ihtiyacı olduğu söyledi. Boşnak teknik adam, taraftarın göstermiş olduğu ilgilinin devam etmesini istedi.

Türk Hava Yolları'na (THY) ait bir uçak ile bugün akşam saatlerinde Paris'ten İstanbul'a gelen ve buradan da asbaşkan Ömer Sarı ve yönetim kurulu üyesi Metin Akbaşoğlu ile birlikte Trabzon'a gelen Vahid Halilhodziç'i, bordo-mavili taraftarlar çiçeklerle karşıladı.

Havaalanında taraftarın coşkulu karşılaması karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Boşnak teknik adam, bu kadar ilgi beklemediğini belirterek, "Bu kadar ilgi beklemiyordum. Taraftarın böyle devam edeceğini umuyorum. Trabzon'a çalışmak için ve kazanmak için geldim. Biz görevimizi iyi yaparsak ve kazanmaya devam edersek taraftarımız burada olduğu gibi coşkulu bir şekilde bizi desteklemeye devam eder. Takım şu an 8. sırada ve destek olunur ise yukarılara çıkacağımıza inanıyorum" dedi. Çalışmak için sabırsızlandığını belirten Vahid Halilhodziç, "Trabzonspor'u Galatasaray karşısında izledim. Maç kasetlerini de izledim. Takım olarak daha iyi seviyelere gelecek bir takım, çalışarak ve destek alarak oyuncularla ve yönetimle daha yukarlara geleceğiz" diye konuştu.

Trabzon'a yalnız geldiğini ifade eden Boşnak teknik adam, daha önce Paris'te çalıştığı Baronchelli'yi yardımcı antrenör olarak düşündüğünü belirterek, "Ama henüz buna yönetimle birlikte karar vermedik. Bu akşam yapacağımız görüşmede karar çıkarsa Pazar günü yardımcı antrenör Trabzon'a gelecek. Diğer yardımcı antrenör ise Türkiye'de yaşayan daha önce büyük kulüplerde çalışmış Boşnak dilini bilen Çemşir Muratoğlu ile de görüşeceğiz. Anlaşabilirsek Trabzonspor'da birlikte çalışacağız" şeklinde konuştu. Öte yandan Boşnak asıllı Fransız teknik adamın, Trabzon'a gelişini Paris'ten gelen 3 Fransız gazeteci de takip etti.

.
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2005 Cuma 10:45:16
Güncelleme :11 Ekim 2005 Salı 10:42:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?