2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Halilodziç: Trabzon doğru yolda

Fenerbahçe deplasmanından bir puan çıkaran Trabzonspor'da teknik direktör Vahit Halilhodzic Trabzonspor'un yavaş yavaş geriye dönüş sinyalleri verdiğini söyledi.

Halilhodziç, Bordo-mavili takımın yavaş ama güvenli bir şekilde krizden çıktığını vurgulayarak, "Yavaş yavaş iyileşmek adına adımlar atıyoruz. İyi bir oyun sergilediğimizi düşünüyorum. Golle sonuçlanmayan çok iyi ataklarımız oldu. Bazı oyuncularımın fiziksel olarak hazır olmadıkları hissediliyor. İşte o en gerekli anlarda bu, maçın sonucunu etkiliyor" dedi.

Boşnak teknik adam hakemin Fatih'e yapılan penaltıyı vermediğini de ileri sürerek, ''Fatih'e arkadan yapılan hareket klasik bir penaltıydı. Neden çalınmadığını bilemiyorum. 2. değişikliği biraz geç yaparak ben de hata yaptım. Nobre üzerine yan toplardan, hava toplarından çok atak geleceğini biliyorduk. Ama ne yazık ki ona karşı önlem alamadık. Kendi içimizde bazı oyuncular bu maçtan çekiniyordu. Galibiyetten bile korkan vardı. 2-3 tane kaybetmememiz gereken top kaybettik ve 2 gol yedik. Bir AC Milan'ın sahip olduğu tecrübe bizde yok. Gerekli olduğu zamanlarda topu bünyemizde tutmayı başaramadık. Çoğu kez oyuncularımız kendi şahsi becerileriyle hücuma kalkmak istedi'' şeklinde konuştu.

Gökdeniz'in cezasının indirilmesiyle ilgili olarak ise Boşnak teknik adam daha az bir ceza beklediğini dile getirerek, "Bu cezadan memnun değilim. O zamana kadar onu hazırlamak biraz sorun olacak. Takıma katıldıktan sonra da Trabzonspor için büyük bir soru işareti'' dedi.

.
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2005 Cumartesi 10:46:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?