4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Halilodziç Fransa'ya dönmek istiyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodziç, Trabzonspor'a gelme konusunda çok aceleci davrandığını ve Fransa'ya dönmek için sabırsızlandığını söyledi.

Boşnak teknik adam, Fransa'da yayınlanan haftalık Le Food dergisine verdiği özel röportajda Trabzonspor'a iyi düşünmeden geldiğini ve imza atmasının hata olduğunu belirtti. Dergiye kapak olan ve bir sayfalık röportaj veren Halilhodziç, Trabzonspor'a 8 aylık imza attığını ve sürenin bitiminde de takımdan ayrılacağını yineledi.

Halilhodziç, Trabzon'da inanılmaz bir baskı ortamının bulunduğunu da dile getirdiği röportajında, "Burada 5 TV var. 35 gazeteci her gün bizi izliyor. İnanılmaz baskı var. Buradaki baskı Paris Seint Gearmen'den daha büyük. Bu baskı altında herkes zorlanıyor. Bana İspanya ve İngiltere'den teklifler geldi. Ancak İngilizcem olmadığı için kabul etmedim." diye konuştu.

Muhabirin Mayıs ayında ne yapacağını sorması üzerine Halilhodziç "Mayısta Fransa'ya döneceğim. Dönmek için de sabırsızlanıyorum. Fransa'ya gelip şampiyonluk yaşamak ve rövanşı almak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Fatih Tekke'ye PSG'den teklif geldiğine dair bir haber duyup duymadığı sorusuna karşılık Halilhodziç, "Böyle birşey duymadım. Fakat Fatih Trabzonspor'un en önemli ve en golcü futbolcusu." yorumunu yaptı.

.
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2006 Perşembe 15:47:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?