4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Halilodziç futbolcuların pestilini çıkarttı

Trabzonspor 2. devre hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Teknik direktör Vahid Halilhodziç bugünkü çalışmada oyuncuların adeta pestili çıkarttı. Bordo-Mavili ekip ikinci yarı hazırlıklarını sürdüreceği Antalya kampı için yarın bu kente gidecek.

İkinci yarı hazırlıklarına salı günü kendi tesislerinde başlayan Trabzonspor, Antalya kampı öncesi Trabzon'daki son antremanını bugün yaptı. Teknik direktör Vahid Halilhodziç yönetiminde bu sabah yapılan çalışmaya milli takımının kampına giden Yattara, transfer görüşmeleri için Almanya'da bulanan Tomas Jun, takımdan ayrı olarak çalışan İbrahim Ege ve Mehmet Yılmaz ile sağlık kontrolü için İstanbul'da bulunan Fatih Tekke ile sakat olan Lee katılmadı.

Lee salonda çalışırken, Fatih Tekke ise bugün yapılacak son kontrollerden sonra yarın İstanbul'da kafileye katılacak. Yaklaşık 1.5 saat süren antreman öncesi oyuncular bir süre salonda çalıştı. Ardından idman sahasında ikişer ve üçer gruplar halinde yapılan kondisyon çalışması sırasında oyuncuların oldukça yorgun düştüğü görüldü. Futbolcuların sızlanmalarını dikkate almayan Boşnak teknik adamın, futbolcuların çalışmasından memnun kaldığı gözlendi.

Halilhodziç'in çalışma sırasında gözü yeni transfer Fatih Akyel'deydi. Milli oyucuyu idman sırasında takip eden Boşnak teknik adam, bu futbolcuyu daha çok çalışması konusunda sık sık uyardı. Sabahki antreman beşe iki çalışmasıyla sona erdi.

MEHMET YILMAZ VE İBRAHİM EGE KAMP KADROSUNDA YOK

İkinci yarının ilk çalışması öncesi takımdan ayrılmak istediklerini belirten ve 3 günden beri takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdüren Mehmet Yılmaz ve İbrahim Ege, yarın başlayacak olan Antalya kamp kadrosunda yer almadı. Bu iki oyuncunun daha önce anlaşmaya vardıkları Denizlispor'a gidecekleri belirtildi.

Diyarbakırspor maçı sonrası kadro dışı bırakılan ve ikinci yarı hazırlıklarının başlamasıyla birlikte takımla çalışmalara başlayan kaleci Hasan Sönmez ve Emrah'ın ise Antalya kampı kadrosunda yer alacağı belirtildi. Bu futbolcular dışında sezonun ilk yarısında Akçaabat Sebatspor'da kiralık olarak forma giyen Ergin Keleş ile PAF takımından Aykut da kamp kadrosunda yer alıyor.

Transfer görüşmeleri için Almanya'da bulunan Tomas Jun'un da görüşmelerden sonuç alamaması üzerine kampa katılacağı açıklandı.

ANTALYA KAMPI YARIN BAŞLIYOR

İkinci yarı hazırlıklarına 3 Ocak Salı günü Trabzon'da başlayan Trabzonspor'un 8 günlük Antalya kampı yarın başlıyor. Bordo-Mavili ekip yarın İstanbul üzerinden Antalya'ya gidecek ve ikinci yarı çalışmalarına burada devam edecek. Karadeniz ekibi Antalya'da Belçika'nın KRC Genk takımıyla bir de hazırlık maçı yapacak.

.
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2006 Perşembe 13:27:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?