1
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Halilodziç uyardı

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodziç, sahada iyi sonuçlar alabilmek için öncelikle saha dışındaki sorunları çözmek gerektiğini söyledi.

Bordo-mavili kulübün şu anda zor bir dönemden geçtiğini kaydeden tecrübeli teknik adam, "Kulübümüz şu anda zor bir dönemden geçiyor. Yönetimin kongre kararı alması, durumu daha da zorlaştırdı. Birlik ve beraberliğimizi korumanın yolu kuvvetlerimizi birleştirmekten geçiyor. Aldığımız sonuçlarla maalesef kulübümüzün itibarını zedeledik. Ben dahil her birimiz eleştiriyi hak ediyoruz. Sorunları mümkün olduğunca bertaraf etmeye çalışıyorum. Sahada iyi sonuçlar alabilmek için saha dışındaki sorunları çözmemiz gerekli" dedi.

"Buraya doğruları söylemeye ve çalışmaya geldim" diyen Boşnak asıllı teknik adam, "Başarı için sabır, çalışma, istek ve aşk gerekir. Sorunlar yaşıyoruz ama pes etmiyorum. Kendi adıma Trabzonspor'un içinde bulunduğu duruma çok üzülüyorum ve utanıyorum. Taraftarlarımızdan özür diliyorum. Emin olun, idmanlarda çok çalışıyoruz. Bu çalışmanın karşılığını mutlaka alacağız. Herkesin sabırsızlıkla bu krizden çıkmamızı beklediğini biliyorum ama biraz daha zaman ve sabır gerekli. Özellikle ligin ikinci yarısında bambaşka bir Trabzonspor ortaya çıkarmak adına çalışmalarımız var. Ben kesinlikle umudumu kaybetmiş değilim. Çalışmalarım her kulüpte sonuç getirdi, burada da getirecektir" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2005 Salı 11:43:01
Güncelleme :6 Aralık 2005 Salı 11:47:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?