3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Halilodziç'in affı yok

Trabzonspor'un Antalya kampı askeri kampı andırıyor. Karadeniz ekibi bugünden itibaren idman sayısı üçe çıktı.

Trabzonspor'un Antalya kampı devam ediyor. Dün başlayan ve akşam tek idman yaparak çalışmalarına hemen başlayan Bordo - mavili ekip bu sabahın ilk ışıklarıyla birlikte sahaya indi. Teknik Direktör Vahid Halilhodziç 8 gün sürecek olan kampta işi sıkı tutuyor.

Boşnak teknik adam saat 07.00'da oyuncuların tümünü yataklardan kaldırtarak sahaya getirtti. Karadeniz ekibi günün ilik çalışmasını saat 07.30'da daha gün yeni yeni ağarırken yaptı.

Futbolcuların idman sahasına giderken bile hala ayılamadıkları görüldü. Saat 09.15'te kahvaltı yapan oyuncular, 10.30'da bu kez otelin salonunda kondisyon aletleriyle çalışma yaptı.

Trabzonspor günün son çalışmasını akşam saatlerinde yapacak. Karadeniz ekibi üç gün boyunca bu programı uygulayacak. Bu sabah yapılan ilk çalışmaya sakatlıkları bulunan kaptan Fatih Tekke ve Güney Koreli Lee katılmadı. İdmanın son bölümü sağanak yağış altında yapıldı.

Dün akşamki idmanda ayak bileğinden sakatlanan kaleci Jefferson, rahatsız olmasına rağmen idman sahasına geldi. Terlikle sahaya gelen ve burada kramponlarını giyen, Jefferson, Boşnak teknik adama tekmili verdikten sonra, yeniden terliklerini giyerek otele geri döndü.

Disiplinliğiyle tanınan Vahid Halilhodziç dün akşamki idmanda sakat olan Fatih ve Lee'ye sahaya getirtmiş ve burada yaptığı toplantıdan sonra hiç çalışma yaptırtmadan yeniden otele göndermişti. Boşnak teknik adam disiplinliğini boyutunu sadece futbolcularına uygulamıyor. Boşnak teknik adam sabah yapılan çalışmaya Profesyonel İşler elemanı Kamil Kumaş'ı da yatağından kaldırtarak idman sahasına getirtti. Sabahki idmana gelmeyen tek isim ise Asbaşkan ve Kafile Başkanı Haşim Sayitoğlu oldu.

Trabzonspor'un yeni transferi Fatih Akyel, Bordo - mavili takımda hiç yabancılık çekmediğini söyledi. Fatih, Trabzonspor'da milli takımda birlikte oynadığım arkadaşlarım var. Çok sıcak bir ortamdayım. Arkadaşlarım beni hemen içlerine aldılar" açıklamasını yaptı.

Kampların ağır ve yorucu geçtiğini ifade eden Fatih, "Çalışmalara 3-4 gün önce başladık. Antrenmanlarımız oldukça ağır geçiyor. Burada iyi bir kamp dönemi geçirip lige en iyi şekilde girmek ve Trabzonspor'u layık olduğu yere yani üst sıralara çıkartmak istiyoruz" dedi. Kilo fazlalığı bulunmadığını söyleyen Fatih, lig başlayana kadar hazır hale geleceğini belirtti.

Bordo-Mavili ekibin ikinci kaptanı Hüseyin Çimşir'de hedeflerinin Avrupa kupalarına katılmak olduğunu kaydetti. İlk yarıda puan farkının açıldığına dikkat çeken Hüseyin, "Hedefimiz en azından üçüncülüğü elde edip, Avrupa kupalarına katılmak. Çok kötü bir ilk yarı geçirdik. İkinci yarıda bunu unutturmak ve üzülen camiamızı sevindirmek istiyoruz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2006 Cumartesi 12:13:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?